Φωτογραφία BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
Φωτογραφία BOVARY-Πάνος Μάλλιαρης
ENΕΔΩΣΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Η Βίκυ Σταυροπούλου άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και η πρώτη ανάρτησή της έγινε viral


Mέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο, σχεδόν 25.000 άνθρωποι ακολούθησαν την Βίκυ Σταυροπούλου στο Instagram: την πρώτη ημέρα λειτουργίας του λογαριασμού της.

H Bίκυ Σταυροπούλου δεν είχε αποφασίσει να ενδώσει στη γοητεία των social media: φαίνεται ότι η κόρη της, Δανάη, είναι ο άνθρωπος που την έπεισε να δοκιμάσει την εμπειρία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα του Instagram, με το οποίο η ίδια είναι απόλυτα εξοικειωμένη.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο λογαριασμός της ηθοποιού κατακλύστηκε μέσα σε λίγα λεπτά από εκατοντάδες αιτήματα ακολούθησης: είναι γεγονός ότι η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές στο κοινό ηθοποιούς της γενιάς.

Θυμόμαστε τα λόγια της στη συνέντευξή της στη Μυρτώ Λοβέρδου, για την BOVARY

"Αισθάνθηκα αμέσως την αγάπη του κόσμου κι αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη, ένιωσα μεγάλη ευγνωμοσύνη, την οποία νοιώθω ακόμα. Γιατί χωρίς τον κόσμο εγώ δεν θα υπήρχα. Και αγωνίζομαι καθημερινά για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Πάντα με απασχολεί ο κόσμος γιατί αυτούς θέλω να κάνω κοινωνούς μου. Ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος τον κοροϊδεύει και ποιος όχι, καταλαβαίνει την αλήθεια σου, αυτό που είσαι, αυτό που εκπέμπεις. Η πιο μεγάλη δύναμη είναι αυτά που σου δίνει ο κόσμος όταν σου λέει «είσαι η συντροφιά μου, η παρέα μου, πόσο πολύ γέλασα, πόσο ωραία περνάω όταν σε βλέπω...». Ποια χαρά μπορεί να είναι μεγαλύτερη;". 

H «ανακοίνωση» της εισόδου της Βίκυς Σταυροπούλου στον κόσμο του Instagram έγινε από την κόρη της, Δανάη Μπάρκα: 

 

Κυρίες και Κύριοι, με χαρά σας ανακοινώνω ότι η μαμά μου είναι εδώ:

@vicky_stavropoulou_official -Ακολουθήστε και διαδώστε!

H πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Σταυροπούλου, απολαυστική: Με το αφοπλιστικό της χαμόγελο και μια μικρή δόση αμηχανίας μάς καλωσορίζει στον λογαριασμό της. 

 

 

«Παιδιά, δεν ξέρω, μάλλον έχω Instagram. Kαλωσορίσατε στο προφίλ βρε παιδιά».

Η πρώτη ανάρτηση έγινε με την βοήθεια της κόρης της: γι’αυτό και η λεζάντα της ήταν γραμμένη από εκείνη.

«Εδώ. Δανάη, όπως βλέπετε, στο θέατρο μπορεί να πιάνει «πουλιά στον αέρα», αλλά στο Instagram θέλει λίγο χρόνο. Η επόμενη ανάρτηση δική της. Αντε, καλώς μας ήρθε!».