Όταν η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε ενθαρρυντικά μηνύματα για τις γυναίκες πάνω σε μπανάνες -Το βίντεο που δημοσίευσε το Παλάτι | 0 bovary.gr
Όταν η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε ενθαρρυντικά μηνύματα για τις γυναίκες πάνω σε μπανάνες -Το βίντεο που δημοσίευσε το Παλάτι | 0 bovary.gr
02|02|2019 12:59
SHARE
ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ

Όταν η Μέγκαν Μαρκλ έγραψε ενθαρρυντικά μηνύματα για τις γυναίκες πάνω σε μπανάνες -Το βίντεο που δημοσίευσε το Παλάτι


Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν ταξίδι αστραπή στο Μπρίστολ παρά το χιόνι που έπεφτε στην πόλη.

Οι δύό τους επισκέφτηκαν το One25  - μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τις γυναίκες να ξεφύγουν από την πορνεία, τον εθισμό και άλλα ζητήματα ελέγχου της ζωής, μέσω πρακτικής και συναισθηματικής στήριξης.

Καθώς βοηθούσαν τους εθελοντές να πακετάρουν τρόφιμα για μερικές από αυτές τις γυναίκες η Δούκισσα του Σάσσεξ ρώτησε αν μπορούσε να γράψει ενθαρρυντικά μηνύματα πάνω στις μπανάνες που υπήρχαν ανάμεσα στα πακέτα - μια απλή χειρονομία και ένας τρόπος να δώσει θετικότητα και ευγένεια σε όσους χρειάζονται αυτοπεποίθηση.

Το Παλάτι του Κένσιγκτον μοιράστηκε το στιγμιότυπο μέσα από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας «Η Υψηλότητα της εμπνεύστηκε αυτή την ιδέα από μια πράξη καλοσύνης από κάποιον που εργαζόταν σε μια σχολική καφετέρια στις ΗΠΑ και έγραφε μηνύματα για παιδιά. Ετσι η Μέγκαν ήθελε να κάνει το ίδιο και για εκείνους που την χρειάζονται».

Στο βίντεο βλέπουμε την έγκυο Μέγκαν να γράφει με ανεξίτηλο μαρκαδόρο πάνω στα φρούτα, φράσεις όπως «Είσαι δυνατή», «Είσαι υπέροχη», «Είσαι αγαπητή», όλες υπογεγραμμένες με μία μικρή καρδιά και να συγκινεί. Oι συσκευασίες των τροφίμων, και τα μηνύματα της θα παραδοθούν άμεσα σε ευάλωτες γυναίκες στους δρόμους με το «Yellow Van» του One25.