Ap
Ap
03|02|2019 12:00
SHARE
PRINCE HARRY

H αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι όταν μια γυναίκα του έδειξε φωτογραφία της μητέρας του, Νταϊάνα


Αυτή την εβδομάδα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ επισκέφτηκαν το Μπρίστολ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν δίστασαν να βγουν στο χιόνι για να χαιρετήσουν τους πολίτες και θαυμαστές τους πριν από μια περιοδεία στο Bristol Old Vic, το οποίο τυγχάνει να είναι το παλαιότερο εν λειτουργία θέατρο του κόσμου (κάτι που μια πρώην επαγγελματίας ηθοποιός μπορεί πραγματικά να εκτιμήσει).

O Χάρι και η Μέγκαν αγνόησαν το κρύο για να αφιερώσουν χρόνο και να γνωριστούν με τους ανθρώπους που περίμεναν να τους δουν από κοντά.

Συνομίλησαν με ένα πραγματικά αξιαγάπητο γκρουπ παιδιών δημοτικών σχολείων. Ορισμένα από αυτά συνοδεύονταν από τους γονείς τους ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και μια γυναίκα που τράβηξε την προσοχή του πρίγκιπα Χάρι.

Η γυναίκα τού έδειξε μια παλιά εικόνα της όμορφης μητέρας του, Νταϊάνα, από ένα ταξίδι στο Thornbury στο Μπρίστολ πριν 25 χρόνια και η αντίδραση του ήταν ξεχωριστή.

Ο Χάρι πρόσεξε τη φωτογραφία και είπε στη γυναίκα ότι αναγνώρισε την εικόνα. Εκείνη τότε μίλησε στον πρίγκιπα για το χρονικό διάστημα που η μητέρα της γνώρισε την δική του.

Προφανώς η μητέρα της γυναίκας ήταν τόσο νευρική, που σχεδόν ξέχασε τα λουλούδια που είχε φέρει μαζί της ως δώρο για τη Νταϊάνα.

Δείτε το βίντεο: