Η Μαρία Ολυμπία μοιράζεται στο Instagram την πιο ρομαντική φωτογραφία της μητέρας της Μαρί Σαντάλ | 0 bovary.gr
Η Μαρία Ολυμπία μοιράζεται στο Instagram την πιο ρομαντική φωτογραφία της μητέρας της Μαρί Σαντάλ | 0 bovary.gr
03|02|2019 14:29
SHARE
ΜΑΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Η Μαρία Ολυμπία μοιράζεται στο Instagram την πιο ρομαντική φωτογραφία της μητέρας της Μαρί Σαντάλ


Η Μαρία Ολυμπία, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ εξελίσσεται σε πρόσωπο με μεγάλη επιδραστικότητα στα social media. 

Το νεαρό μοντέλο έχει ήδη στο ενεργητικό της σπουδαίες συνεργασίες και όλοι μιλούν για εκείνη ως το επόμενο It Girl.

Η Μαρία Ολυμπία είναι πολύ δεμένη με την οικογένεια της και συχνά μοιράζεται στα κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίες και όμορφες στιγμές μαζί τους.

Αυτή τη φορά η νεαρή «γαλαζοαίματη» επέστρεψε και δημοσίευσε μία φωτογραφία της μητέρας της, ίσως την πιο ρομαντική μέχρι σήμερα. Στην φωτογραφία που τράβηξε ο φωτογράφος David Seidner η Mαρί Σαντάλ εμφανίζεται ντυμένη άπω πάνω μέχρι κάτω στα λευκά, σε ένα επίσης λευκό δωμάτιο.

Ακουμπάει με την πλάτη στον τοίχο της σκάλας και κοιτάζει τον φακό. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ψηλό σινιόν, ενώ το μοναδικό κόσμημα πάνω της είναι ένας λιτός, χρυσός σταυρός.

Το χρώμα και την νοσταλγική ατμόσφαιρα χαρίζει στην φωτογραφία μια κόκκινη τριανταφυλλιά στο μπροστινό μέρος. Η Μαρί Σανταλ δείχνει όμορφη και κομψή και το ίδιο μονοπάτι φαίνεται ότι ακολουθεί και η Μαρία Ολυμπία. Η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες like.