Η εμφάνιση της Νίνας Παπαϊώαννου στον τελικό του My Style Rocks/ Φωτογραφία: trendsurvivor/ Ιnstagram
Η εμφάνιση της Νίνας Παπαϊώαννου στον τελικό του My Style Rocks/ Φωτογραφία: trendsurvivor/ Ιnstagram
ΜΥ STYLE ROCKS

My Style Rocks: Η Νίνα Παπαϊωάννου έκανε την πιο λαμπερή εμφάνιση αμέσως μετά τον τελικό


To στιλ είναι ένα μέσο να μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου. Να ανακαλύπτεις τις δυνάμεις του, τα θέλω του, τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον κόσμο.

Είναι μια σπουδή. Υπάρχουν γυναίκες που ξεκινούν από πολύ μικρή ηλικία την περιπλάνησή τους στον κόσμο της μόδας και δεν σταματούν να πειραματίζονται με την εικόνα τους, όσες δεκαετίες κι αν μεσολαβήσουν. Άλλωστε, κάθεμία από αυτές, θα τους μάθει κάτι νέο για τον εαυτό τους.

Η Νίνα Παπαιώννου, η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks και lifestyle blogger, δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της βασίλισσας του στιλ στον fashion διαγωνισμό του ΣΚΑΪ -τον τίτλο κέρδισε η Φωτεινή Τράκα. 

Ομως, τι σημασία έχει αυτό την στιγμή που η Νίνα, ακόμα και μετά το τέλος του διαγωνισμού, συνεχίζει να μας χαρίζει υπέροχες εμφανίσεις που παραδίδουν όχι μόνο μαθήματα στιλ, αλλά μαθήματα αγάπης για τον εαυτό μας!

Ας θυμηθούμε τα λόγια της στην BOVARY λίγο καιρό πριν -όταν μας εξηγούσε τον λόγο που μπήκε στον διαγωνισμό:

«Μπήκα στο My Style Rocks για να εκπροσωπήσω την γενιά μου, να δώσω κουράγιο σε όσες μεγαλώνουν (είναι ευλογία να μεγαλώνεις) και να αποδείξω ότι το στιλ δεν έχει ηλικία. Να μην χάνουμε το κέφι μας, να ακολουθούμε τα όνειρά μας και να αντιμετωπίζουμε την ζωή κι όσα μας φέρνει με θετική σκέψη».

Η ίδια μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία από την εμφάνισή της στο party για το τέλος της εκπομπής. Ο τρόπος που έχει συνδυάσει τα διαφορετικά κομμάτια -άλλα vintage, άλλα από μεγάλους οίκους, άλλα από high street brands, άλλα αγορασμένα στις εκπτώσεις- και ο τρόπος που τα υποστηρίζει μας κέρδισαν με την πρώτη ματιά -την φωτογραφία, μάλιστα, τράβηξε η κόρη της, Νίκη.

«Μετά τον τελικό πήγαμε όλοι μαζί να γιορτάσουμε στο Box το τέλος ενός μαγικού ταξιδιού. Μου λείπουν ήδη όλοι. Η μπλούζα είναι Self-portrait, τα σκουλαρίκια είναι Pull and Bear, η φούστα Prada -vintage, η τσάντα Maison Valentinο, τα παπούτσια Ζara (φετινά σε έκπτωση), η ζώνη vintage της πεθεράς μου» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Η εμφάνισή της στον τελικό και το μήνυμα 

«To στιλ δεν έχει ηλικία και η κομψότητα είναι στάση ζωής. Χαίρομαι που κατάφερα να αγγίξω τις καρδιές σας αλλά και να αλλάξω λίγο το κατεστημένο. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας και τα υπέροχα μηνύματα. Νιώθω ότι είμαι νικήτρια, όπως, κι όλες που φτάσαμε στον τελικό. Μας ανοίγονται πολλοί καινούργιοι δρόμοι».

Η ίδια αποκάλυψε λεπτομέρειες για την λαμπερή εμφάνισή της την βραδιά του τελικού: 

«To headpiece είναι ειδικά φτιαγμένο για τον τελικό από την Κατερίνα Καρούσου, τα κοσμήματα είναι από το Bijou Brigitte, το φόρεμα pianofore Max Mara το είχα πάρει στις εκπτώσεις από το Harvey Nichols πριν από 20 χρόνια. Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν πού θα το βάλω εκτός από μια επίσημη δεξίωση. Ta vintage πέδιλα είναι Sergio Rossi.