Μία από τις πιο απολαυστικές στιγμές του MasterChef -Κοντιζάς VS Κουτσόπουλος σε μάχη ύψους | 0 bovary.gr
Μία από τις πιο απολαυστικές στιγμές του MasterChef -Κοντιζάς VS Κουτσόπουλος σε μάχη ύψους | 0 bovary.gr
05|02|2019 10:53
SHARE
MASTER CHEF

Μία από τις πιο απολαυστικές στιγμές του MasterChef -Κοντιζάς VS Κουτσόπουλος σε μάχη ύψους


Δεν είναι μόνο το μαγειρικό concept στο οποίο οφείλεται η μεγάλη επιτυχία του MasterChef τα τελευταία χρόνια. 

Περισσότερο, θα λέγαμε, ότι έχει να κάνει με την «εκρηκτική» χημεία των κριτών. Τρεις τελείως διαφορετικοί σεφ, με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο, αλλά και προς τους παίκτες και τους τηλεθεατές, με αυστηρότητα όπου αρμόζει και με πολλές (πολλές) δόσεις χιούμορ. Το τρίο-φωτιά, καταφέρνει μέσα από κάθε επεισόδιο να αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς ακόλουθους. 
Και...αν και τα σκήπτρα στην έξυπνη σάτιρα κρατά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αυτή τη φορά ήταν αυτός ο οποίος δέχτηκε το τρολάρισμα του Σωτήρη Κοντιζά, αναφορικά με το ύψος του. 

Συγκεκριμένα, κατά την διεκδίκηση ενός παίκτη και από τους τρεις κριτές, το λόγο παίρνει αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, προσπαθώντας να πείσει τον παίκτη να πάει στην ομάδα του. Ξαφνικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς τον διακόπτει -κάτι που δεν είναι στο στιλ του. Ψύχραιμος ο κ Κουτσόπουλος περιμένει υπομονετικά να τελειώσει ο Κοντιζάς. Σίγουρα όμως δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε:

-Τα αρχικά στις ποδιές δεν έχουν καμία σημασία, λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς. Σημασία έχει ποιος ηγείται μιας ομάδας. Και πόσο μάλλον όταν μπαίνεις σε μια κουζίνα, θέλεις αυτόν τον ηγέτη να τον βλέπεις...και όχι να είναι περασιά με το ύψος των πάγκων. 

Στο άκουσμα της ατάκας του Σωτήρη Κοντιζά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξέσπασε σε γέλια. Δεν άφησε όμως αναπάντητη την πρόκληση.

-Κοίτα να σου πω, ο θείος Λεωνίδας είναι έτοιμος να απλώσει τις κατάλευκες φτερούγες του, οι οποίες είναι γεμάτες θαλπωρή, μαγειρική γνώση, ζεστασιά γαστρονομική... και να μπεις από κάτω να σε καλύψουν και να σου μάθουν πράγματα. Δηλαδή πόσο ντάσι (βασικός ζωμός που χρησιμοποιούν οι Ιάπωνες στα περισσότερα φαγητά τους) θα δουλέψεις στη ζωή σου; 

Ο διάλογος συνεχίστηκε και ήταν μια από τις πιο απολαυστικές στιγμές του επεισοδίου...Όσο για το ποιος πήρε την ποδιά; Αυτός που έχει περισσότερο χιούμορ.