Η ηθοποιός Τίλντα Σουίντον, Φωτογραφία: ΑP images/Alastair Grant
Η ηθοποιός Τίλντα Σουίντον, Φωτογραφία: ΑP images/Alastair Grant
RED CARPET

Η σπάνια εμφάνιση της Τίλντα Σουίντον με την 21χρονη κόρη της στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας


H κόρη της ηθοποιού Τίλντα Σουίντον και του Σκοτσέζου θεατρικού συγγραφέα και καλλιτέχνη Τζον Μπερν, η Ονορ Σουίντον - Μπερν, παίζει για δεύτερη φορά την κόρη της μαμάς της σε ταινία. 

Η 21χρονη παίζει μαζί με τη μητέρα της στην ταινία «The Souvenir», η οποία ήδη έχει ξεχωρίσει και είναι μία από τις ταινίες που θα συζητηθούν μέσα στη χρονιά.

Η Ονορ Σουίντον - Μπερν δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Εχει ήδη κάνει τα χαρτιά της για να σπουδάσει ψυχολογία και νευροεπιστήμη στο Εδιμβούργο. 

Μαμά και κόρη έκαναν κοινή εμφάνιση στα πλαίσια του 69ου κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βερολίνου και πόζαραν στους φωτογράφους. 

Την πρώτη φορά που η Ονορ Σουίντον - Μπερν έπαιξε την κόρη της Τίλντα Σουίντον στο σινεμά ήταν σε ηλικία 11 ετών, το 2009 στο «Είμαι ο Ερωτας» του Λούκα Γκουαντανίνο.

ΑP Images
ΑP Images

«Πρόκειται για την σπουδαιότερη στιγμή μέχρι στιγμής στην ζωή μου, η συμμετοχή μου στο The Souvenir» δήλωσε η κόρη της Τίλντα Σουίντον. 

Οσο για τη μητέρα της, εκείνη δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Δεν χρειάστηκε να της δώσω καμία συμβουλή. Δεν θα τολμούσα να της δώσω, γιατί δεν θεωρώ ότι είμαι το κατάλληλο άτομο. Δεν προσδιορίζω τον εαυτό μου ως ηθοποιό».

ΑP Images
ΑP Images

Η Ονορ Σουίντον - Μπερν στην ταινία «The Souvenir» υποδύεται μια νεαρή σπουδάστρια σινεμά στη δεκαετία του '80, η οποία πρέπει να αντιμετωπίσει τη ψυχρή μητέρα της.

Apimages
Apimages
apimages
apimages