Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ρόλο αεροσυνοδού -Το απίθανο βίντεο με τις οδηγίες ασφάλειας στο αεροπλάνο που έγινε viral | 0 bovary.gr
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ρόλο αεροσυνοδού -Το απίθανο βίντεο με τις οδηγίες ασφάλειας στο αεροπλάνο που έγινε viral | 0 bovary.gr
13|02|2019 17:49
SHARE
AEGEAN AIRLINES

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ρόλο αεροσυνοδού -Το απίθανο βίντεο με τις οδηγίες ασφάλειας στο αεροπλάνο που έγινε viral


Είναι ίσως το πιο βαρετό, αλλά και το πιο σημαντικό σημείο σε μια πτήση. Η στιγμή που η αεροσυνοδός απευθύνεται προς τους επιβάτες εξηγώντας τις οδηγίες ασφαλείας.

Συνήθως κάποιος χαζεύει, κάποιος άλλος διαβάζει, τα ζευγάρια συζητούν μεταξύ τους, οι πιο πολύ τσεκάρουν το κινητό και ελάχιστοι (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) δίνουν την απαραίτητη προσοχή στο 5λεπτο των οδηγιών από τη γοητευτική αεροσυνοδό.

Αυτά όμως μέχρι σήμερα. Γιατί από σήμερα η Aegean δημιούργησε ένα βίντεο-υπερθέαμα, με πρωταγωνιστή τον σταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο και οι οδηγίες έγιναν το πιο ευχάριστο κομμάτι του ταξιδιού. 

Στο βίντεο που έχει προβληθεί από τη σελίδα της Aegean στο Facebook πάνω από 50.000 φορές, και στο YouTube άλλες 40.000, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λαμβάνει ρόλο αεροσυνοδού και μας αναλύει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνουμε από τη στιγμή που θα βρεθούμε μέσα στο αεροπλάνο αλλά και σε περίπτωση που χρειαστεί να το εγκαταλείψουμε. 

Η ιδέα, όπως και η δημιουργική υποκριτική του Greek Freak, αξίζουν συγχαρητήρια.