Oι πρωταγωνιστές του Λόγω Τιμής
Oι πρωταγωνιστές του Λόγω Τιμής
ΣΤΟ INSTAGRAM

«Στα ίδια μέρη»: Η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη από τις πρόβες του Λόγω Τιμής έγινε viral


«Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε»: ο «προφητικός» στίχος του Μιχάλη Γκανά που γράφτηκε 20 χρόνια πριν, συναντά το 2019.

Το «Λόγω Τιμής», η σειρά που απέκτησε φανατικό κοινό στα 90s επιστρέφει στις οθόνες μας και οι πρωταγωνιστές της συναντιούνται και πάλι για να ζήσουν ιστορίες -με την συγγραφική πένα της Μιρέλλας Παπαοικονόμου- που θα συγκινήσουν.

Οπως έχει γίνει γνωστό, η σειρά θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ και οι πρόβες έχουν ξεκινήσει.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Άλκης Κούρκουλος, Δημήτρης Αλεξανδρής, Χριστίνα Αλεξανιάν, Αγγελική Δημητρακοπούλου γίνονται ξανά παρέα και υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Λάμπη Ζαρουτιάδη θα μας μεταφέρουν στις ζωές των ηρώων που υποδύονται.

Ποιες αλλαγές έφερε το πέρασμα του χρόνου;

Η πρώτη φωτογραφία από τις πρόβες για την τηλεοπτική επιστροφή δημοσιεύτηκε -αρχικά- στον λογαριασμό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο Instagram. «Αρχίσαμε πρόβες, λόγω τιμής!».

Η φωτογραφία μέσα σε λίγη ώρες μοιράστηκε και από τους υπόλοιπους συντελεστές και έγινε viral.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αρχίσαμε πρόβες, λόγω τιμής! #logotimis #χρώμαδεναλλάζουνεταμάτια #skaitv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) στις 18 Φεβ, 2019 στις 9:49 πμ PST

 

Το τρέιλερ της σειράς που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ.

 

 

 

Aς θυμηθούμε τα λόγια της Μιρέλλας Παπαοικονόμου για την επιστροφή της σειράς, στη συνέντευξή της στη Μυρτώ Λοβέρδου για την BOVARY

«Θα γυρίσουμε έναν πρώτο κύκλο δώδεκα επεισοδίων κι αν πάνε όλα καλά θα υπάρξει κι ένας δεύτερος, με άλλα δώδεκα. Την παραγωγή την ξεκινάμε εμείς με συνεργάτες χορηγούς και δίνουμε στο κανάλι δύο προβολές, μετά επιστρέφει σ΄εμάς η σειρά. Για την σειρά συζητούσαμε με 3-4 κανάλια, αλλά όταν ήρθε η πρόταση από τον Σκάι και τον Λοϊζο Ξενόπουλο, ήταν η καλύτερη κι έτσι προχωράμε. Με τα παιδιά το συζητάμε από πέρυσι. Όταν βγήκε το teaser και είδαμε την ανταπόκριση από το κοινό, το πήραμε πια πολύ σοβαρά. 
Το «Λόγω τιμής» δεν είναι σαν τις άλλες, τις δικές μου σειρές, με αρχή, μέση και τέλος. Εδώ μιλάμε για την ιστορία μιας παρέας συμμαθητών από την Πάτρα που έρχονται στην Αθήνα για σπουδές. Παρακολουθούμε τις ζωές και τις σχέσεις τους. Οπότε όλο αυτό μπορεί να κρατήσει ένα, δύο, όσα χρόνια θέλουμε. Σαν κομμάτια ζωής. Αυτά τα παιδιά είχαν δώσει ένα “Λόγω Τιμής” πως θα παραμείνουν φίλοι για πάντα.  Ειλικρινά δεν θυμάμαι πώς ήρθε η ιδέα για την συνέχεια της σειράς, είκοσι χρόνια μετά. Από μένα, από τον Λάμπη τον Ζαρουτιάδη, από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη; Όταν έγραφα το πρώτο ”Λόγω Τιμής” είχα επηρεαστεί αρκετά από τους χαρακτήρες των ίδιων των παιδιών. Τώρα ακολουθώ τους χαρακτήρες των ηρώων».

Flashback σε στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς 20 χρόνια πριν: