Ντέμης Βαλκάνος
Ντέμης Βαλκάνος
ΝΤΕΜΗΣ ΒΑΛΚΑΝΟΣ

Ντέμης Βαλκάνος -Ο Έλληνας bodyguard των Καρντάσιαν αποκαλύπτει πώς είναι να φυλά την πιο διάσημη οικογένεια στον κόσμο


Ο Ντέμης Βαλκάνος ξεκίνησε να απασχολεί τελευταία τα media, τόσο τα διεθνή όσο και τα ελληνικά.

Και πώς να μην το κάνει άλλωστε; Είναι νέος, γοητευτικός και κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή.

Όπως δηλώνει και το όνομά του, ο Ντέμης είναι Έλληνας. Είναι 37 ετών και κατάγεται από την Εύβοια.

Πριν 12 χρόνια αποφάσισε να αφήσει τον τόπο του και να αναζητήσει ένα νέο όνειρο και μέλλον στις ΗΠΑ.

Το πάθος του είναι το σερφ και βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να ασχοληθεί με αυτό.

Αυτό που τον κέρδισε όμως, τελικά, ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ο Ντέμης έγινε σωματοφύλακας διάσημων του Χόλιγουντ! Εδώ και 6 χρόνια είναι πιστός bodyguard της «ισχυρότερης» και πιο διάσημης οικογένειας, των Καρντάσιαν.

instagram/demisvalcanos
instagram/demisvalcanos

Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει μια κορούλα.

Ο ίδιος διηγείται στη BOVARY πώς είναι να φυλάς την πιο γνωστή οικογένεια στον κόσμο και πόσο διαφορετική είναι η ζωή στις ΗΠΑ...

«Εδώ αναγνωρίζονται ο κόπος και η προσπάθεια. Δεν υπάρχουν βύσματα και γνωριμίες όπως συμβαίνει στην Ελλάδα. Πρέπει να εκπαιδεύομαι συνέχεια και να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος στην δουλειά μου. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και πολλοί θα ήθελαν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Αυτή είναι και η έννοια του «American Dream», να ξεκινάς δηλαδή από το τίποτα και να πετυχαίνεις το ακατόρθωτο με κόπο κι αγάπη γι’ αυτό που κάνεις. Φυσικά για να τα καταφέρεις χρειάζεσαι για λίγη τύχη. Ας πούμε ότι ήμουν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη στιγμή».

Η έννοια του «American Dream» είναι να ξεκινάς από το τίποτα και να πετυχαίνεις το ακατόρθωτο με κόπο κι αγάπη

Ντέμης Βαλκάνος
Ντέμης Βαλκάνος

«Οι απαιτήσεις είναι σκληρές. Το να δουλεύεις με τις Καρντάσιαν δεν είναι ούτε παιχνίδι, ούτε διασκέδαση. Πρέπει να είσαι συνέχεια ένα βήμα μπροστά. Η δουλειά δεν αφήνει περιθώρια επανάπαυσης, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με celebrities που κινούνται ασταμάτητα από το ένας μέρος στο άλλο. Ο ρόλος των bodyguard δεν είναι να εμπλακούμε σε έναν καυγά αλλά να προστατεύσουμε αυτά τα άτομα, δηλαδή να τα απομακρύνουμε από έναν πιθανό κίνδυνο το γρηγορότερο δυνατό».

Το να δουλεύεις με τις Καρντάσιαν δεν είναι παιχνίδι

«Μάλιστα, διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένα hi-tech ρολόγια με τα στοιχεία μας και την ακριβή τοποθεσία. Ακόμη, μπορούμε να ειδοποιήσουμε μέσω αυτών τα υπόλοιπα μέλη του team αλλά και την αστυνομία όταν χρειάζεται να επέμβει».

instagram/demisvalcanos
instagram/demisvalcanos

«Πριν από τις Καρντάσιανς, είχα δουλέψει για την Μπιγιόνσε και τον Jay-Z, την Κέιτι Πέρι και την Αριάνα Γκράντε».

Οι απαιτήσεις τους είναι πολλές φορές τρελές

«Η οικογένεια Καρντάσιαν όμως είναι μεγάλο σχολείο για μένα. Έχω μάθει πολλά ζώντας μαζί τους και έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος. Έχουν μεγάλη αυτογνωσία, δουλεύουν πολύ ενώ είναι αρκετά μετριόφρονες και πολύ ευδιάθετες, σε βαθμό που δεν τους απασχολεί η κούραση ή οτιδήποτε άλλο αρνητικό. Οι απαιτήσεις τους είναι πολλές φορές τρελές, κάτι λογικό όμως γι’ αυτές».

Οι παροχές στον λαμπερό κόσμο της showbiz είναι πολλές

instagram/demisvalcanos
instagram/demisvalcanos

«Οι παροχές στον λαμπερό κόσμο της showbiz, βέβαια, είναι πολλές και εκπληκτικές. Ιδιωτικά τζετ, ελικόπτερα, συχνά ταξίδια, πολυτελή ξενοδοχεία και βίλες, ακριβό φαγητό και καινούργια ρούχα είναι μέρος της δουλειάς. Μπορεί, για παράδειγμα, να μην τους αρέσει ο καιρός και σε 30 λεπτά να είμαστε στη Χαβάη σε μία τροπική παραλία».

Μου λείπει αφάνταστα η Ελλάδα

«Όσον αφορά στην Ελλάδα, κάθε χρόνο προσπαθώ να επισκέπτομαι την οικογένειά μου. Μου λείπει αφάνταστα. Ελπίζω κάποια στιγμή να γυρίσω πίσω στην πατρίδα μόνιμα».

instagram/demisvalcanos
instagram/demisvalcanos