Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας στα Brit Awards/ Φωτογραφία: toniasotiropoulou/Instagram
Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας στα Brit Awards/ Φωτογραφία: toniasotiropoulou/Instagram
BRIT AWARDS 2019

Βrit Awards: Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας στο κόκκινο χαλί -Η λαμπερή εμφάνιση με υπογραφή Mi-Ro


Βράδυ Τετάρτης, Λονδίνο.

Brit Awards (τα ετήσια βραβεία της Βρετανικής Φωνογραφικής Ομοσπονδίας της ποπ) πραγματοποιήθηκαν στο κατάμεστο The O2 Arena.

Στο τιμόνι της παρουσίασης, ο ηθοποιός, παρουσιαστής και σεναριογράφος, Jack Whitehall.

Σε μια τέτοια λαμπερή βραδιά για την βιομηχανία της μουσικής, τα φωτογραφικά φλας στο κόκκινο χαλί δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν τη νύχτα μέρα.

Μέσω Instagram, μπορέσαμε να δούμε τις πρώτες εικόνες από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των καλεσμένων, πριν ακόμα δημοσιευτούν στα φωτογραφικά πρακτορεία ανά τον κόσμο.

Στο λογαριασμό των Mi-Ro και της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Instagram πήραμε μια γεύση από την εμφάνιση της δεύτερης με την υπογραφή του σχεδιαστικού διδύμου.

Μόνο που η ηθοποιός δεν έδωσε το παρών μόνη στα βραβεία: μαζί της ήταν ο τραγουδιστής και σύντροφός της, Κωστής Μαραβέγιας (σσ. και η δική εμφάνιση είχε Mi-Ro υπογραφή).

toniasotiropoulou/ Ιnstagram
toniasotiropoulou/ Ιnstagram

H Tόνια Σωτηροπούλου έκανε εμφάνιση με ντραπέ φόρεμα, -με κρόσσια και μεταλλικές λάμψεις-: το look συμπληρώθηκε με μπότες μέχρι το γόνατο και cross body bag. 

Ο Κωστής Μαραβέγιας ακολούθησε μια μεγάλη χρωματική τάση της σεζόν: το μπορντό κοστούμι του (σσ. η μεταλλική «υφή» στο σακάκι του ήταν η λεπτομέρεια που ξεχώριζε στο outfit του) δημιούργησε μια ιδιαιτέρως σικ αντίθεση με το λευκό του πουκάμισο. 

toniasotiropoulou/ Ιnstagram
toniasotiropoulou/ Ιnstagram

To βίντεο που δημοσίευσαν οι Mi-Ro στο Instagram: Τα κρόσσια στο φόρεμά της έδιναν αέρα στην κίνησή της ηθοποιού. Η ίδια έδειχνε να απολαμβάνει την δημιουργία που της εμπιστεύτηκαν οι σχεδιαστές. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@toniasotiropoulou in Mi-Ro couture dress #mirodesigners

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mi-Ro Designers (@mirodesigners) στις 20 Φεβ, 2019 στις 11:49 μμ PST