salmahayek/Instagram
salmahayek/Instagram
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟΥ

Σάλμα Χάγιεκ-Βαλεντίνα Παλόμα: Οι λεπτομέρειες που απογείωσαν το look μητέρας και κόρης στο Μιλάνο


Τις τελευταίες ημέρες, η καρδιά της μόδας χτυπά δυνατά στο Μιλάνο. Fashion editors, επιδραστικές γυναίκες της βιομηχανίας της μόδας και λαμπερά πρόσωπα βρίσκονται στις πρώτες σειρές των επιδείξεων των μεγάλων οίκων.

Η Σάλμα Χάγιεκ έδωσε το παρών στο σόου του οίκου Bottega Veneta έχοντας στο πλευρό της, την 11χρονη κόρη της, Βαλεντίνα.

Η 52χρονη ηθοποιός έχει εκφράσει με διαφορετικούς τρόπους την αγάπη της για τη μόδα. Το στιλ είναι μια σοβαρή υπόθεση για εκείνη.

Αποφεύγει της φαρδιές γραμμές, τις χρωματικές αντιθέσεις, τα ρούχα που απλά εκφράζουν το τρέχον ρεύμα της βιομηχανίας της μόδας.

Τα κομμάτια που επιλέγει έχουν κλασική γραμμή και διαχρονικότητα, αγκαλιάζουν το σώμα, αναδεικνύουν τις χυμώδεις αναλογίες της. Η Σάλμα Χάγιεκ για την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου επέλεξε μια εντυπωσιακή μαύρη δερμάτινη pencil φούστα (από την Pre Fall συλλογή του οίκου Bottega Veneta για το 2019) κι ένα ζιβάγκο στην ίδια απόχρωση.

Τα αξεσουάρ δημιουργούσαν την απαραίτητη αντίθεση στον total black συνδυασμό της. Eνα statement κολιέ και σκουλαρίκια χάριζαν πληθωρικό αέρα στο outfit της.

To look συμπλήρωναν kitten heels και μια τσάντα με την υπογραφή του οίκου Bottega Veneta.

Η Σάλμα Χάγιεκ με την κόρη της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου/ Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
Η Σάλμα Χάγιεκ με την κόρη της στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου/ Φωτογραφία: Splash / Ideal Image

Ανεπιτήδευτα stylish και η κόρη της ηθοποιού. Το βουργουνδί φόρεμά της συνδυάστηκε με μαύρα trainers με Gucci υπογραφή και cross-body τσάντα (σσ. Bottega Veneta).

Η Βαλεντίνα έχει μπροστά της έναν μακρύ ορίζοντα στιλιστικών πειραματισμών: η μητέρα της φαίνεται ότι θέλει να την μυήσει από νωρίς στον κόσμο της μόδας.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Σάλμα Χάγιεκ στο Instagram: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#bottegaveneta

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις 22 Φεβ, 2019 στις 10:47 πμ PST

Διαβάστε επίσης: Το απόλυτο μωβ -Η Σάλμα Χάγιεκ έκανε την πιο εντυπωσιακή είσοδο στο fashion show του Gucci στο Παρίσι