mariettachrousala/ Instagram
mariettachrousala/ Instagram
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2013

Flashback! Όταν η Μαριέττα Χρουσαλά συνάντησε την Σαρλίζ Θερόν στα Όσκαρ -To φόρεμα δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη


Λίγες ώρες πριν την μεγάλη γιορτή της κινηματογραφικής τέχνης, την 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ που θα διεξαχθεί στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες, διάσημοι Έλληνες θυμούνται την δική τους παρουσία στον λαμπερό θεσμό. 

Τραβούν από το συρτάρι φωτογραφίες που κλείνουν μέσα τους στιγμές που οι ίδιοι δεν θα ξεχάσουν, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ το 2013 είχε παρευρεθεί, μεταξύ άλλων, και η Μαριέττα Χρουσαλά, σημειώνοντας μια από τις πιο λαμπερές και σικ εμφανίσεις που έχει κάνει ποτέ.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράστηκε δύο φωτογραφίες.

mariettachrousala/ Instagram
mariettachrousala/ Instagram

Στην πρώτη φωτογραφία μάς δείχνει την υπέροχη δημιουργία που είχε σχεδιάσει για εκείνη η καταξιωμένη σχεδιάστρια και καλή της φίλη, Σίλια Κριθαριώτη.

Μια μαύρη τουαλέτα πραγματικά εντυπωσιακή με βαθύ ντεκολτέ που είχε συνοδευτεί από ένα χολυγουντιανής αίγλης χτένισμα και διακριτικά κοσμήματα.

Η δεύτερη φωτογραφία αποτυπώνει την συνάντηση της Μαριέττας Χρουσαλά με την Σαρλίζ Θερόν στο πάρτι μετά την τελετή απονομής.

mariettachrousala/ Instagram
mariettachrousala/ Instagram

Μπορεί στην φωτογραφία να μην καταφέρνουμε να δούμε ολόκληρη την εμφάνιση της Σαρλίζ Θερόν, ωστόσο, οι fashion editors δύσκολα ξεχνούν το outfit της ηθοποιού στο κόκκινο χαλί.

Αυτή ήταν η εμφάνιση της Σαρλίζ Θερόν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, με δημιουργία Dior.

Ντυμένη στα λευκά παρέδωσε μαθήματα απαράμιλλης κομψότητας.

AP Images
AP Images