Maria Manounos/AP Images
Maria Manounos/AP Images
ΟΣΚΑΡ 2019

Όσκαρ 2019: Η Maria Menounos με κίτρινη δημιουργία, Celia Kritharioti είναι η πρώτη άφιξη στο κόκκινο χαλί


Η μεγάλη βραδιά των Oscars είναι γεγονός.

Και φέτος έχουμε πολλούς λόγους να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη απονομή. Θέλουμε να μάθουμε τους νικητές, να δούμες τις αντιδράσεις από όλα όσα θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας και φυσικά έχουμε αγωνία για τον Έλληνα Γιώργο Λάνθιμο, να δούμε πόσα βραβεία θα καταφέρει να κερδίσει.

Όπως κάθε χρόνο από τις πρώτες αφίξεις η επίσης Ελληνίδα παρουσιάστρια, Maria Menounos, η οποία πραγματικά έφερε την άνοιξη στο κόκκινο χαλί.

Η διάσημη παρουσιάστρια για μία ακόμη χρονιά επέλεξε τον οίκο της Celia Kritharioti, με μία κίτρινη δημιουργία σε Α γραμμή που αναδεικνύει το υπέροχο ντεκολτέ της.

 

Maria Menounos/ AP Images
Maria Menounos/ AP Images

Τα μαλλιά της και το μακιγιάζ, το οποίο επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος είναι προσωπικός makeup και hair stylist της Maria Menounos είναι σε ανάλαφρο, ανοιξιάτικο στιλ.

Σπαστά, ανάλαφρα, κυμαριστά μαλλιά και makeup σε γήινες, bronze αποχρώσεις που ταιριάζει απόλυτα με τη σταρένια επιδερμίδα της και το κίτρινο χρώμα της δημιουργίας, της Celia Kritharioti.

Τα υπέροχα διαμαντένια σκουλαρίκια του οίκου Chopard προσθέτουν την luxury πινελιά που χρειάζεται η οσκαρική εμφάνιση της Maria Menounos.