Olivia Colman/Ap Images
Olivia Colman/Ap Images
ΟΣΚΑΡ 2019

Όσκαρ 2019: Το πρώτο βραβείο Όσκαρ για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ευνοούμενη»


Η βραδιά των Oscars εξελίχθηκε υπέροχα για τον σκηνοθέτη και παραγωγό, Γιώργο Λάνθιμο, του οποίου η ταινία «Ευνοούμενη» έλαβε το βραβείο Ά Γυναικείου ρόλου. 

Η βραβευμένη ηθοποιός, Olivia Colman εμφανώς συγκινημένη ανέβηκε στη σκηνή όπου έλαβε το βραβείο της και ευχαρίστησε όλους όσους ήταν στο πλευρό της, αυτό το διάστημα. 

Η χαρά του Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου φάνηκε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα, καθώς ο ίδιος σηκώθηκε, πήγε στη θέση της Olivia Colman, την πήρε αγκαλιά και της έδωσε συγχαρητήρια.

Η ίδια φανερά συγκινημένη, ανέφερε όπως ήταν φυσικό τον Έλληνα σκηνοθέτη στον λόγο της λέγοντας...«Γιώργο, καλύτερέ μου σκηνοθέτη στην καλύτερη ταινία...» για να συνεχίσει, αναφερόμενη στους υπόλοιπους συντελεστές της παραγωγής. Μάλιστα τη στιγμή που απευθυνόταν στον Γιώργο Λάνθιμο, ο Έλληνας σκηνοθέτης «πιάστηκε» από την κάμερα να έχει δακρύσει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ταινία «Ευνοούμενη» θριάμβευσε στα βραβεία Bafta, λαμβάνοντας 7 διακρίσεις. Μάλιστα στα στοιχήματα που παίζονται πριν την ημέρα των βραβείων Oscar, η ταινία είχε αρκετά υψηλή θέση!

Δείτε παρακάτω το βίντεο αλλά και φωτογραφίες από τη στιγμή της βράβευσης.

 

 


H Olivia Colman εμφανώς ενθουσιασμένη!


Η Frances McDormand δίνει το βραβείο στην Olivia Colman

Διαβάστε επίσης: Όσκαρ 2019: Οι διάσημες που ξεχώρισαν για το beauty style τους
Διαβάστε επίσης: Όσκαρ 2019: Οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί της 91ης απονομής βραβείων Oscar