Rami Malek/AP
Rami Malek/AP
OSCAR 2019

Κάτι συνέβη με το παπιγιόν του Rami Malek στα Όσκαρ -Γιατί όλο το Ίντερνετ μιλάει γι' αυτό


Στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ η προσωπικότητα που ξεχώρισε ήταν χωρίς αμφιβολία ο ηθοποιός Rami Malek.

Eκτός από το βραβείο Όσκαρ για τον Καλύτερο Ηθοποιό για την βιογραφική ταινία Bohemian Rhapsody και τον ρόλο του ως Freddie Mercury, το κοινό λάτρεψε τον Malek για μια σειρά από memes των οποίων είναι σήμερα πρωταγωνιστής.

Μπορεί οι κριτικοί να μην ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία του, ωστόσο σήμερα μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι πως ήταν ο πιο αξιαγάπητος της βραδιάς. Και αυτό χάρη στo παπιγιόν του, αλλά και την πτώση του που μας θύμισε τη Jennifer Lawrence, στα βραβεία του 2013.

Και ο Rami Malek έπεσε αφού παρέλαβε το βραβείο μετά την συγκινητική ομιλία του. Όμως σήμερα όλο το Internet μιλάει για το παπιγιόν του.

Όλοι -μα όλοι- προσπάθησαν σκληρά να το ισιώσουν, από την σύντροφο και συμπρωταγωνίστρια του Lucy Boynton, μέχρι την Lady Gaga αλλά και άνδρες συνάδελφοί του.

 

 

Οι φωτογραφίες, όπου ηθοποιοί και συντελεστές της ταινίας, διορθώνουν την λεπτομέρεια στο κοστούμι του είναι τόσες πολλές που το μας έπεισαν πως... the struggle is real!

 

 

Η προσπάθειά τους αποδείχθηκε μάταιη αφού το ατίθασο παπιγιόν παρέμεινε στραβό σε όλη την διάρκεια της κορυφαίας εκδήλωσης ακόμα και την στιγμή που ο ηθοποιός ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το χρυσό αγαλματάκι και να ευχαριστήσει την Ακαδημία.

Εμείς τον ευχαριστούμε γιατί είναι ένας από εμάς και τα memes του μάς έφτιαξαν την μέρα.