Κέιτ Μίντλετον/Getty Images / Ideal Image
Κέιτ Μίντλετον/Getty Images / Ideal Image
02|03|2019 11:17
SHARE
ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΑΡΛΟΤ

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει υποκοριστικό -Η στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον το αποκάλυψε από λάθος


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ στη Βόρεια Ιρλανδία αυτή την εβδομάδα, η Κέιτ αποκάλυψε το υποκοριστικό της κόρης της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Η Σάρλοτ έπαιζε με ένα παιδί με το όνομα Τζόρτζ, το οποίο βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος που ήταν εκεί για να καλωσορίσει το βασιλικό ζέυγος.

Η Κέιτ βρήκε τότε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την μητέρα του μικρού αγοριού και τότε, αποκάλυψε το χαριτωμένο όνομα με το οποίο φωνάζει την πριγκίπισσα Σάρλοτ. H γυναίκα ονομάζεται Laura-Ann και είναι ιδρύτρια του blog Pretty Much Me.

Εκείνη ήταν που μοιράστηκε ολόκληρη την συνομιλία της με την Δούκισσα μέσω Ιnstagram Stories.

«Είναι καλό αγόρι;» ρώτησε η Κέιτ και η Laura-Ann απάντησε, «Ναι», επιβεβαιώνοντας ότι ο δύο ετών γιος της έχει καλή συμπεριφορά, ενώ μίλησε και για τον Μπέρτι, τον μεγαλύτερο γιο της, τεσσάρων ετών. Τότε η Kέιτ αποκάλυψε κατά λάθος το χαϊδευτικό όνομα της Σάρλοτ που δεν είναι άλλο από Lottie.

Η δούκισσα μίλησε και στο μικρό αγόρι που έχε το όνομα Τζόρτζ, όπως και ο άτακτος πρίγκιπας.

O μικρός έτρωγε καραμέλες και καθώς η Κέιτ του έπιασε το χέρι χαμογέλασε και φυσικά τα φλας των φωτογράφων που βρίσκονταν εκεί πήραν φωτιά.

 

 

Το όνομα Lottie είναι γλυκό και τρυφερό, ενώ δεν περιμέναμε ότι η μικρή πριγκίπισσα θα είχε υποκοριστικό. Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ σίγουρα αγαπούν να την αποκαλούν έτσι.