David & Victoria Beckham/AP Images
David & Victoria Beckham/AP Images
DAVID BECKHAM

Το ξεχωριστό Ιnstagram post του David Beckham για τη γιορτή της γυναίκας


Έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ένας gentleman και φυσικά,πάντα μας εντυπωσιάζει με τον τρόπο που συμπεριφέρεται στη σύζυγό του, Victoria Beckham αλλά και στην κόρη του, τη μικρή Harper.

Στη γιορτή της γυναίκας, λοιπόν, ο David Beckham έδωσε δημόσια τις ευχές του και όπως μπορείτε να φανταστείτε ήταν ξεχωριστές.

Για μία ακόμη φορά επέλεξε το Ιnstagram, ανεβάζοντας μία black and white φωτογραφία των Victoria και Harper και έγραψε ένα ξεχωριστό μήνυμα για τις δύο γυναίκες της ζωής του.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχηθεί «Happy International Women’s Day» σε όλες τις γυναίκες του κόσμου.

Tο post του David Beckham: «Είμαι τόσο ευλογημένος που έχω αυτές τις εκπληκτικές γυναίκες στη ζωή μου, με εμπνέουν καθημερινά. Happy International Women’s Day σε όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο που αποτελούν αληθινή έμπνευση για μας».

Η φωτογραφία σήμερα, 24 ώρες μετά τη γιορτή της γυναίκας έχει συγκεντρώσει περίπου 1,5 εκατομμύρια likes, ενώ έχει έναν καταιγισμό σχολίων από followers που σχολιάζουν πόσο gentleman, ευγενικός είναι και πόσο τυχερές είναι η Victoria αλλά και η Harper που τον έχουν στη ζωή τους.

Κατά καιρούς οι φήμες ότι η Victoria και ο David Beckham περνάνε δυσκολίες στο γάμο τους, ολοένα και φουντώνουν. Ωστόσο το ζευγάρι, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο βρίσκει τρόπο να διαψεύσει οποιοδήποτε ανάλογο δημοσίευμα.

 

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram του ο David Beckham την Πρωτοχρονιά.

O David και η Victoria Beckham στα Fashion Awards.

Μία ακόμη κοινή τους εμφάνιση, σε φωτογραφία που ανέβασε η Victoria Beckham στο instagram της.

Διαβάστε ακόμη:Η Μέγκαν Μαρκλ με μίνι φόρεμα στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της -Οικονομικό και elegant
Κιμ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν -Η τολμηρή εμφάνιση στο amfAR Gala