Η Δωροθέα Μερκούρη σε επίδειξη του Βασίλη Ζούλια/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Η Δωροθέα Μερκούρη σε επίδειξη του Βασίλη Ζούλια/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

Δωροθέα Μερκούρη: Η σαγηνευτική ομορφιά της μικρής της κόρης, Γαίας -Το εντυπωσιακό πορτρέτο της


Ένα κορίτσι με όνομα ξεχωριστό, με σαγηνευτικά μάτια που καθηλώνουν τον φακό, χείλη σαρκώδη και μαλλιά χειμαρρώδη.

Την λένε Γαία και η μητέρα της είναι μια γυναίκα με φλογερό ταπεραμέντο και γοητεία που έχει κάτι από παλιό σινεμά. Η Γαία, η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, έχει γενέθλια και κλείνει τα 15 της χρόνια.

Η μητέρα της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε ένα πορτρέτο που αποτυπώνει την άγρια ομορφιά της.

«Αστέρι μου» γράφει χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη και οι ευχές των διαδικτυακών της φίλων κατέκλυσαν τον λογαριασμό της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο, η Δωροθέα Μερκούρη είχε μιλήσει για την σχέση με τις κόρες της (σσ. η ηθοποιός έχει άλλη μια κόρη, την Ηλέκτρα) από τον γάμο της με τον Ward Stegerhoek.

«Οι κόρες μου είναι είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας «μοντέλο», κάτι έχει πάει λάθος. Η μητέρα είναι η πρώτη γυναίκα με την οποία έχεις μια σχέση. Με αυτήν μαθαίνεις να αποκτάς σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες. Πρέπει να τα αφήνουμε τα παιδιά να έχουν αυτόν τον ανταγωνισμό, να τα αφήνουμε να τον υποφέρουν γιατί έτσι θα το ξεπεράσουν, κιόλας. Θα ήθελα να κάνουν περισσότερα και καλύτερα πράγματα από εμένα. Τους λέω «είσαι καλύτερη από εμένα, πιο όμορφη, πιο έξυπνη». Πολλές φορές, βέβαια, άλλα λέει η μαμά και άλλα ο μπαμπάς. Και τα παιδιά παίρνουν αντίθετες πληροφορίες. Αλλά επιμένω: «Να κάνετε τα πράγματα καλύτερα από εμάς». Δεν είμαστε κακοί γονείς, αλλά και ούτε οι καλύτεροι του κόσμου. «Καλύτεροι γονείς του κόσμου», δεν υπάρχει πουθενά. Τα παιδιά δεν μπορείς να πεις ότι είναι εμπόδιο. Αλλά μια οικογενειακή ζωή με πολλές εντάσεις, είναι. Γι’ αυτό και χώρισα, επειδή το οικογενειακό περιβάλλον δεν ήταν και τόσο υγιές. Και ευτυχώς χωρίσαμε, γιατί πολλά ζευγάρια μένουν έτσι, για το υπόλοιπο της ζωής τους. Το είχα παλέψει όσο μπορούσα. Και όταν το οικογενειακό περιβάλλον είναι έντονο, δεν μπορείς εσύ να σκέφτεσαι τη δουλειά».


 

doroteamercuri/Instagram
doroteamercuri/Instagram

Η δημοσίευση στο Instagram για τα γενέθλια της κόρης της: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GAIA ⭐️Αστέρι μου #happybirthday #myluckystar #buoncompleanno #pisces #march11 Photo by @alexkatphotography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dorotea Mercuri (@doroteamercuri) στις 11 Μάρ, 2019 στις 5:03 πμ PDT

Η Γαία σε μικρή ηλικία.

Σε προηγούμενο άρθρο σας είχαμε μιλήσει για την έτερη κόρη της ηθοποιού, Ηλέκτρα, 19 ετών, που με τα έντονα, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της, μαγνητίζει τα βλέμματα και «ζαλίζει» τον φωτογραφικό φακό.