AP
AP
ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ

Από πού εμπνεύστηκε το κομψό look της με το καπέλο η Μέγκαν Μαρκλ -Οι iconic εμφανίσεις πριν από αυτή


Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε χθες, όχι μία, αλλά δύο νέες εμφανίσεις.

Μετά την επίσκεψη στο Canada House, η Δούκισσα του Σάσεξ μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια τίμησε την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Άλλαξε το πράσινο outfit της με ένα λευκό σύνολο, που εντυπωσίασε.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με prints, λευκό παλτό και λευκό καπέλο αεροσυνοδού.

Έμοιαζε αρκετά με μια κομψή nurse's uniform, ωστόσο, φαίνεται ότι η Μέγκαν εμπνεύστηκε την εμφάνισή της από άλλες σημαντικές γυναίκες.

Συγκεκριμένα, οι γαλαζοαίματες ήταν πάντα in fashion, σικ και stylish.

Από την πριγκίπισσα Νταϊάνα έως και την Κέιτ Μίντλετον αλλά και γυναίκες όπως η Τζάκι Κένεντι, πάντα επηρέαζαν την παγκόσμια μόδα με τις επιλογές τους.

AP
AP

Η 37χρονη μέλλουσα μητέρα φαίνεται ότι επηρεάστηκε στιλιστικά από την αδικοχαμένη μητέρα του συζύγου της, Νταϊάνα αλλά και την κουνιάδα της, Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

AP
AP

Το statement λευκό καπέλο που επέλεξε για την περίσταση, μας θύμισε εμφανίσεις των δύο royals.

Συγκεκριμένα, η Lady D. είχε φορέσει ένα παρόμοιο καπέλο με ένα militaire outfit το 1987 σε επίσκεψή της στο Sandhurst Military Academy.

Getty Images
Getty Images

Πιο πρόσφατα, η Κέιτ Μίντλετον είχε επιλέξει ένα τέτοιο καπέλο το 2017 στην πασχαλινή λειτουργία στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου.

AP
AP

Φυσικά, αυτό το στιλ έγινε iconic από την πιο διάσημη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζάκι Κένεντι. 

AP
AP

Η Τζάκι Ο είχε φορέσει αρκετές φορές ένα τέτοιο καπέλο σε λευκό αλλά και ροζ χρώμα, με τελευταία την ημέρα της δολοφονίας του JFK όπου φορούσε το εμβληματικό πλέον ροζ σύνολο.

AP
AP