Ο Ντέιβιντ με την Βικτόρια Μπέκαμ, Φωτογραφία: Getty Images
Ο Ντέιβιντ με την Βικτόρια Μπέκαμ, Φωτογραφία: Getty Images
STYLISH

Τέρμα οι μαύρες γόβες -Η Βικτόρια Μπέκαμ φόρεσε το παπούτσι που κάνει τη διαφορά με ασπρόμαυρο look


Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν απογοητεύει ποτέ τους θαυμαστές της με τις εμφανίσεις της. 

Αυτή τη φορά πήγε μαζί με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ, στο «National Portrait Gallery» του Λονδίνου και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η 44χρονη Βικτόρια Μπέκαμ δίνει απόλυτη προτεραιότητα στα ρούχα της δικής της συλλογής και αυτή τη φορά μάς έδειξε το ιδανικό outfit που πρέπει να επιλέξουμε για μια επαγγελματική υποχρέωση.

Φορώντας ένα μαύρο παντελόνι και μια υπέροχη λευκή πουκαμίσα με έντονα φαρδιά μανίκια, η σχεδιάστρια μόδας ήταν σούπερ σικ και κομψή.

Ενας στυλιστικός συνδυασμός που είναι all time classic και το υιοθετούν πολλές γυναίκες σε εκδηλώσεις που έχουν να παρευρεθούν. 

Ωστόσο, η Βικτόρια Μπέκαμ έδωσε έναν διαφορετικό χαρακτήρα στο outfit της καθώς δεν επέλεξε να φορέσει μαύρες γόβες, όπως θα κάναμε όλες μας.

Είναι γνωστό ότι η Βικτόρια έχει μία διαφορετική προσέγγιση για το σωστό ζευγάρι παπούτσια. Οι γόβες από την συλλογή της είναι σατέν και έντονες, σε απόχρωση του φούξια. 

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

Η Βικτόρια Μπέκαμ απευθύνεται στη γυναίκα του σήμερα: τη γυναίκα που θέλει να είναι δυναμική, δραστήρια, διακριτικά εντυπωσιακή και -σίγουρα- κομψή.

Διαβάστε επίσης: Η Κέιτ Μίντλετον άφησε για λίγο τα φορέματα -Η casual chic εμφάνιση με στιλάτο πουκάμισο και οικονομικό παντελόνι

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Βικτόρια Μπέκαμ στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης -Για να είσαι σικ στο ταξίδι σου