Η νέα ταινία του Ταραντίνο με Μπραντ Πιτ και Ντι Κάπριο, Φωτογραφία: leonardodicaprio/instagram
Η νέα ταινία του Ταραντίνο με Μπραντ Πιτ και Ντι Κάπριο, Φωτογραφία: leonardodicaprio/instagram
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Άγριο τρολάρισμα στα social media για την αφίσα της νέας ταινίας του Ταραντίνο -Ο λόγος που εξόργισε τους φαν


Ο Κουέντιν Ταραντίνο φέρνει για πρώτη φορά μαζί στη μεγάλη οθόνη δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, τον Μπραντ Πιτ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.  

Η ταινία «Once upon a time in Hollywood» τοποθετείται χρονικά γύρω στο 1969 και η αφίσα μόλις κυκλοφόρησε στα social media. 

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ανήρτησε την αφίσα στο  προφίλ του στο Instagram με ενθουσιασμό, αλλά οι θαυμαστές του απογοητεύτηκαν και τα αρνητικά σχόλια ήταν πολλά. 

Η ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο έχει ένα πολύ δυνατό καστ. Εκτός από τον Μπραντ Πιτ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο παίζουν επίσης οι Αλ Πατσίνο, Μάργκοτ Ρόμπι, Μπαρτ Ρέινολντς, Τζέιμς Μάρσντεν, Ντακότα Φάνινγκ, Ντάμιεν Λούις, Μάικλ Μάντσεν, Τιμ Ροθ, Έμιλ Χιρς, Λουκ Πέρι, Τίμοθι Όλιφαντ.

Παρ΄ όλα αυτά η αφίσα της ταινίας απογοήτευσε τους περισσότερους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι άρχισαν να την τρολάρουν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) στις 18 Μάρ, 2019 στις 5:44 πμ PDT

Οι περισσότεροι θεώρησαν την αφίσα πολύ «φτωχή» για μια ταινία όπου συμμετέχει το μισό Χόλιγουντ, ενώ οι δύο πρωταγωνιστές Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ ήταν πολύ στημένοι με υπερβολικό φώτοσοπ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το «Once Upon a Time in Hollywood» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου 2019.  

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Διαβάστε επίσης: Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ στη νέα ταινία του Ταραντίνο -Η πρώτη φωτογραφία μας μεταφέρει στο Χόλιγουντ του ‘60