mariamenounos/ Instagram
mariamenounos/ Instagram
ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ

Οι υπέροχες αναλογίες της Μαρίας Μενούνος –Η φωτογραφία που «σάρωσε» στο Ιnstagram και τα fitness μυστικά της


Κανένα δυνατό και γραμμωμένο κορμί δεν «χτίζεται» με στερήσεις και καθιστική ζωή.

Την άψογη σχέση που έχει με το σώμα της, μάς έδειξε η Μαρία Μενούνος μέσω της πρόσφατης φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, φορώντας το κάτω μέρος του μπικίνι της κι ένα αθλητικό crop top, και κρατώντας ανά χείρας ένα χορταστικό γεύμα, βρίσκεται στα παρασκήνια της φωτογράφισής της για το Women’s Health. Φωτογραφίζεται και αποκαλύπτει τις υπέροχες αναλογίες της (σσ. η σούπερ επίπεδη κοιλιά της είναι πραγματικά εντυπωσιακή!) που κάνουν τους διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώσουν.

Ποιοι είναι οι διατροφικοί κανόνες που ακολουθεί πιστά και τα μυστικά που διατηρούν το κορμί της σε φόρμα; 

H Mαρία Μενούνος δίνει τρομερή έμφαση στο πρωινό της -είναι χορταστικό και άκρως θρεπτικό. Όπως διαβάσαμε στο health.com συνήθως ξεκινά την ημέρα της με ένα smoothie που περιλαμβάνει γιαούρτι, αμύγδαλα, μήλο, μπανάνα, κανέλα και αποβουτυρωμένο γάλα. Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει συνήθως πράσινη σαλάτα σε συνδυασμό με κάποια πρωτείνη (ψάρι ή κοτόπουλο) -αυτό επιβεβαιώνεται, άλλωστε, και από την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram από τα παρασκήνια της φωτογράφισης.

Για σνακ επιλέγει αμύγδαλα, μια μπανάνα ή γιαούρτι (σκέτο η με φρέσκα φρούτα). Το βραδινό της γεύμα διαφοποιείται συνεχώς. Μπορεί να είναι μια σαλάτα με κινόα, ψάρι ή κοτόπουλο με λαχανικά.

Σε άρθρο του Popsugar διαβάσαμε ότι το «προσωπικό μάντρα» της παρουσιάστριας είναι το «Πάντα να είσαι εν κινήσει». Η Μαρία Μενούνος οπωσδήποτε θα κάνει 10.000 βήματα την ημέρα και πάντα προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για γυμναστική. Ποτέ δεν τρώει μετά τις 8 το βράδυ και πιστεύει πολύ στην αποτοξινωτική δύναμη του ζεστού νερού.

H φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram: 

mariamenounos/Instagram
mariamenounos/Instagram