Γιώργος Βογιατζής, Nτιάνα Σκόριτς/ Σεπτέμβριος 2016, Hρώδειο
Γιώργος Βογιατζής, Nτιάνα Σκόριτς/ Σεπτέμβριος 2016, Hρώδειο
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ντιάνα Σκόριτς: Η καλλονή σύζυγος του Γιώργου Βογιατζή σε ρόλο μοντέλου στην επίδειξη του Βασίλη Ζούλια


Σε λίγες ημέρες, το Ζάππειο Μέγαρο θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί το σχεδιαστικό όραμα καταξιωμένων και ανερχόμενων Ελλήνων σχεδιαστών.

Οι προετοιμασίες για την Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας -που θα διεξαχθεί από τις 27 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου- είναι πυρετώδεις και μέσω φωτογραφιών στα social media παίρνουμε μια μικρή γεύση από τις συμμετοχές στο catwalk.

Η έναρξη της Athens Xclusive Designers Week θα γίνει με την επίδειξη του Βασίλη Ζούλια -στον δρόμο με τις γιακαράντες στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου. Ο σχεδιαστής ετοιμάζει ένα σόου γεμάτο νοσταλγία και ρομαντισμό από άλλη εποχή. Μια από τις παρουσίες που θα περπατήσουν στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια είναι η Ντιάνα Σκόριτς, η πανέμορφη ηθοποιός και σύζυγος του Γιώργου Βογιατζή.

Ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία από τις πρόβες για το fashion show.

Έγραψε χαρακτηριστικά: Τετάρτη 27 Μαρτίου, στις 14:30. Η όμορφη σύζυγός μου θα συμμετάσχει στο σόου του Βασίλη Ζούλια. Εμπνευσμένο και αφιερωμένο στην αδέσποτη σκυλίτσα του Verouska που έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αγγλικής και σερβικής καταγωγής, Ντιάνα Σκόριτς, καταπιάνεται με το μόντελινγκ: είχε ασχοληθεί με αυτό στην αρχή της επαγγελματικής της πορείας. Στη συνέχεια, στη ζωή της μπήκε η υποκριτική και ακολούθησαν συμμετοχές σε ελληνικές σειρές αλλά και ξένες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο ηθοποιός (την ίδια φωτογραφία δημοσίευσαν Βασίλης Ζούλιας και Ντιάνα)

H «Verouska», η πιστή φίλη του σχεδιαστή μέχρι το τέλος της ζωής της, σε φωτογραφία που ο ίδιος είχε μοιραστεί πριν από λίγους μήνες στο Facebook 

 

Aξίζει να σημειωθεί ότι Τόνια Σωτηροπούλου και Έλενα Χριστοπούλου θα είναι δύο ακόμα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στην επίδειξη. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#theseladiesrock❤️ #guesswhowillwalktomynextshow #surprise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias) στις 23 Μάρ, 2019 στις 1:01 πμ PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m always dead serious next to stunning women like @toniasotiropoulou #noretouche #nofilter #intheraw #rawbeauty #thankyoufortheflowers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias) στις 22 Μάρ, 2019 στις 11:03 πμ PDT

Διαβάστε επίσης: Ποιος το έκανε πρώτος -Αντέγραψε ο Dior τον Βασίλη Ζούλια; Η ανάρτηση του σχεδιαστή στο Instagram

Ο Βασίλης Ζούλιας πάει το #10yearchallenge 10 χρόνια πιο πίσω -Σε φωτό με την μελαχρινή Σμαράγδα Καρύδη