O πρίγκιπας Ανδρέας, η Σάρα Φέργκιουσον και οι δύο κόρες τους, 1999/ Φωτογραφία: AP Images
O πρίγκιπας Ανδρέας, η Σάρα Φέργκιουσον και οι δύο κόρες τους, 1999/ Φωτογραφία: AP Images
ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Oι γονείς της πριγκίπισσας Ευγενίας άνοιξαν το οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ για τα γενέθλια της κόρης τους


Οι στιγμές μπορούν να περνούν πολύ γρήγορα, ωστόσο, οι φωτογραφίες τις προστατεύουν και τις κρατούν ζωντανές όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η πριγκίπισσα Ευγενία μόλις έκλεισε τα 29 της χρόνια. Οι γονείς της, πρίγκιπας Ανδρέας και Σάρα Φέργκιουσον, το Σάββατο 23 Μαρτίου, ανήμερα των γενεθλίων της, θέλησαν δημόσια να στείλουν τις ευχές τους στην κόρη τους.

Μπορεί να έδωσαν τέλος στο γάμο τους το 1996, ωστόσο, οι δύο κόρες τους, Eυγενία και Βεατρίκη είναι δύο σημαντικοί λόγοι που πάντα θα τους ενώνουν.

«Ενα τραπέζι στέκεται με τέσσερα πόδια. Δεν μπορεί να σταθεί με τρία. Ετσι, είμαστε εγώ, ο Δούκας (σσ. της Υόρκης) και τα δυο μας κορίτσια. Είμαστε ενωμένοι ως οικογένεια. Στηρίζουμε συναισθηματικά ο ένας τον άλλον. Κάθε δύο εβδομάδες -το λιγότερο- καθόμαστε όλοι μαζί και κουβεντιάζουμε για όλα. Πιστεύω ότι αν κάνω κάτι καλά στη ζωή μου είναι το ότι είμαι καλή μητέρα. Και νομίζω οι κορές μου το δείχνουν αυτό» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello! η Σάρα Φέργκιουσον.

Ο πρίγκιπας Ανδρέας δημοσίευσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τέσσερις φωτογραφίες με όλα τα πρόσωπα της οικογένειας -σε μορφή κολάζ- αφιερωμένες στην κόρη του.

Φωτογραφίες με γεγονότα σημαντικά για την οικογένεια.

H ευχετήρια ανάρτηση του πρίγκιπα Ανδρέα στο Twitter 

Η αφιέρωση της μητέρας της πριγκίπισσας Ευγενίας στο Instagram: η Δούκισσα της Υόρκης επέλεξε μια φωτογραφία από την γαμήλια δεξίωση της πριγκίπισσας Ευγενίας και μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία που δεν είχαμε ξαναδεί. 

(πατήστε το βελάκι δεξιά για να δείτε και την δεύτερη φωτογραφία)

Διαβάστε επίσης: H στιγμή που η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της έσπασαν το βασιλικό πρωτόκολλο την ημέρα των Χριστουγέννων