ndp
ndp
27|03|2019 12:33
SHARE
CHIC ΕΜΦΑΝΙΣΗ

H Κατερίνα Λέχου στα κόκκινα με 70s σύνολο -Κομψή και ενημερωμένη


Η Κατερίνα Λέχου είναι μια γυναίκα με στιλ. 

Η θηλυκότητα και η κομψότητά της αποτυπώνεται σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. 

Στη συνέντευξή της στη BOVARY και τη Μυρτώ Λοβέρδου είχε μιλήσει για την ομορφιά και τη σχέση με τον εαυτό της: 

«Η ομορφιά είναι ένα πολύ ωραίο δώρο. Οχι, δεν το κατάλαβα από μικρή γιατί δεν πολυασχολιόμασταν με αυτό στο σπίτι. Ούτε στο θέατρο το κατάλαβα. Το ένιωσα στη ζωή, στον δρόμο. Με κοιτούσαν. Μετά την εφηβεία μου, όπως όλα τα κορίτσια, ήθελα κι εγώ να είμαι κάποια άλλη. Πρέπει να αποδεχτείς τον εαυτό σου για να νιώσεις όμορφος. Αργησα λίγο, πριν τα τριάντα το ένιωσα». 

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Εκεί παρακολούθησε την προβολή του ντοκιμαντέρ «Ενας Κόσμος».

Για την εμφάνισή της επέλεξε το πιο εντυπωσιακό σύνολο με ρετρό αισθητική και έμπνευση από τις δεκαετίες 70s και 80s.

Η ηθοποιός τόλμησε ένα κατακόκκινο outfit: από κομψό παντελόνι σε φαρδιά γραμμή και δερμάτινο σακάκι με γυαλιστερή glossy υφή. Το φωτεινό σύνολο συμπλήρωσε με τα κατάλληλα αξεσουάρ σε neutral, ουδέτερους τόνους του μπεζ και ταμπά.

Τόνισε την μέση της με μια φαρδιά ζώνη με μεγάλη αγκράφα -μία από τις τάσεις της νέας σεζόν- και συνδύασε το look της με πέδιλα στην ίδια απόχρωση. Η επιλογή του δερμάτινου blazer είναι η τέλεια εναλλακτική στο κοστούμι.

Το μακιγιάζ της σε φυσικούς τόνους -με ελαφρώς πιο έντονα μάτια- και τα μαλλιά της έπεφταν σε χαλαρά κύματα στους ώμους της. Λατρέψαμε το στιλ της που μας έδωσε ιδέες για τα δικά μας ανοιξιάτικα σύνολα. Θα την αντιγράψουμε στο γραφείο και όχι μόνο.

ndp
ndp