Ap
Ap
30|03|2019 12:28
SHARE
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Αυτή η 99χρονη είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του πρίγκιπα Χάρι -Τι είναι αυτό που τους συνδέει


Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι πολύ αγαπητή στον λαό της και όχι μόνο.

Τα μέλη της βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο και απασχολούν με κάθε τους δημόσια εμφάνιση.

Oι δούκισσες του Παλατιού εμπνέουν με το στιλ και τις ενδυματολογικές τους επιλογές, ωστόσο και τα δύο αδέλφια, Χάρι και Γουίλιαμ έχουν τους δικούς τους θαυμαστές. Συγκεκριμένα η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Δούκα του Σάσσεξ, Χάρι είναι η Daphne Dunne.

Η γυναίκα είναι η χήρα του στρατιώτη Lieutenant Albert Chowne που σκοτώθηκε στον πόλεμο εναντίον των Γιαπωνέζων στην Νέα Γουινέα το 1945.

Ο πρίγκιπας Χάρι πέρασε 10 χρόνια στο βρετανικό στρατό, υπηρετώντας δύο φορές στο Αφγανιστάν.

Αυτή η κοινή στρατιωτική ιστορία και το ενδιαφέρον του νεαρού πρίγκιπα για τους βετεράνους του πολέμου είναι που προκάλεσαν την αγάπη της γυναίκας. Οι δύό τους έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν και ο Χάρι δείχνει να την εκτιμά και να σέβεται την ηλικιωμένη που είναι πάντα εκεί φορώντας τα παράσημα του συζύγου της.

AP images
AP images

Η Dunne νοσηλεύεται αυτή την στιγμή για  άγνωστο λόγο, αλλά ο πρίγκιπας της έκανε την καλύτερη έκπληξη στα γενέθλια της μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ.

Η γυναίκα έκλεισε τα 99 της χρόνια και ο πρίγκιπας της έστειλε την πιο γλυκιά κάρτα. Η επιστολή των Μέγκαν και Χάρι αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η σύζυγός μου και εγώ στέλνουμε θερμές ευχές σε σας με την ευκαιρία των 99ων γενέθλιων σας. Ελπίζουμε ότι έχετε μια υπέροχη γιορτή ανάμεσα στην οικογένεια και φίλους και εκτός νοσοκομείου. Χρόνια πολλά, Δάφνη».

Ο δεσμός του πρίγκιπα με την θαυμάστρια του προκαλεί συγκίνηση και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

 

 

 

 

AP
AP