Ap
Ap
05|04|2019 09:03
SHARE
ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Η ρομαντική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή την σπάνια φωτογραφία τους


Ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε στο Λονδίνο για την περιβαλλοντική σειρά του Netflix Our Planet και προώθησε την δράση - καθώς και την προηγούμενη συνεργασία του με ομάδες προστασίας των ζώων - στον νέο λογαριασμό του Instagram, πoυ πρόσφατα έσπασε ρεκόρ.

Mε αφορμή την νέα του δράση για τα ζώα μοιράστηκε μία φωτογραφία με την σύζυγό του Μέγκαν που βλέπουμε για πρώτη φορά.

Ανάμεσα σε μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες βλέπουμε μία με την Μέγκαν σε μια κοινή τους απόδραση στη Μποτσουάνα.

Στην εικόνα, ο Χάρι και η Μέγκαν προσπαθούν να δέσουν έναν αβοήθητο ελέφαντα με ειδικό ιμάντα.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε την Νότια Αφρική για τα 36α γενέθλια της Μέγκαν τον Αύγουστο του 2017 - αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν μαζί εκεί.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους, τον Νοέμβριο, ο Χάρι αποκάλυψε ότι μαζί με τη Μέγκαν ταξίδεψαν μαζί στη Μποτσουάνα λίγο μετά τη γνωριμία τους το 2016.

«Κατάφερα να την πείσω να έρθει μαζί μου στη Μποτσουάνα», είπε. «Κάναμε κάμπινγκ κάτω από τα αστέρια. Ήρθε για πέντε μέρες και ήταν φανταστικά». Ο Χάρι επέλεξε ένα διαμάντι από τη χώρα, το οποίο και συμπεριέλαβε στο εκπληκτικό δαχτυλίδι αρραβώνα της Mέγκαν.

 

Μας αρέσει που οι Δούκες του Σάσσεξ έχουν περιβαλλοντική συνείδηση και αγαπούν τα ζώα, ακόμα περισσότερο, όμως, μας αρέσει να τους βλέπουμε μαζί και να μαθαίνουμε τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από κάθε σπάνιο κλικ.