Η Τζόντι Φόστερ στο κόκκινο χαλί, Φωτογραφία: ΑP images/ Chris Pizzello
Η Τζόντι Φόστερ στο κόκκινο χαλί, Φωτογραφία: ΑP images/ Chris Pizzello
RED CARPET

H σπάνια εμφάνιση της 56χρονης Τζόντι Φόστερ -Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την «Σιωπή των Αμνών»


Η ηθοποιός Τζόντι Φόστερ πραγματοποίησε μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Be Natural: The Untold Story of Alice Guy-Blaché».

Από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, βραβευμένη με δύο Οσκαρ, για τις ταινίες «Οι κατηγορούμενοι» (1988) και «Η σιωπή των αμνών»(1991), η 56χρονη σήμερα Τζόντι Φόστερ έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάματος σε ηλικία μόλις τριών ετών.

Η Αλίσια Κρίστιαν Φόστερ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ που έγινε στο Λος Αντζελες, στο οποίο είναι αφηγήτρια. 

Το ντοκιμαντέρ αφορά την ζωή της Alice Guy, την πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη και παραγωγό στην ιστορία του σινεμά, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουμε την σπουδαία δημιουργό και το έργο της.

Η Τζόντι Φόστερ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα κομψό φόρεμα και το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από τότε που έπαιξε στο πλευρό του Αντονι Χόπκινς. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Apimages
Apimages

Για την ιστορία, η Τζόντι Φόστερ είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι φοβόταν τον Αντονι Χοπκινς στην ταινία «Η σιωπή των αμνών».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ομολόγησε πως τραυματίστηκε ψυχολογικά από την ανατριχιαστική απόδοση του ηθοποιού στη θρυλική ταινία τρόμου του 1991 που επικεντρώνεται στον ψυχίατρο και κατά συρροή δολοφόνο Χάνιμπαλ Λέκτερ.

apimages
apimages
Apimages
Apimages

Δείτε το βίντεο: