Η Σκάρλετ Γιόχανσον στην πρεμιέρα της ταινίας «Avengers: Endgame», Φωτογραφία: AP images/Vianney Le Caer
Η Σκάρλετ Γιόχανσον στην πρεμιέρα της ταινίας «Avengers: Endgame», Φωτογραφία: AP images/Vianney Le Caer
RED CARPET

H Σκάρλετ Γιόχανσον με μαύρο κοστούμι Tom Ford -Η sexy chic εμφάνιση στο κόκκινο χαλί


H Σκάρλετ Γιόχανσον περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Avengers: Endgame» και έκανε όλα τα βλέμματα να γυρίσουν με την αποκαλυπτική εμφάνισή της. 

Η 34χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε ένα σέξι κοστούμι του σχεδιαστή Tom Ford κι έκλεψε τις εντυπώσεις με το αποκαλυπτικό ντεκολτέ της. 

Με total black look και ένα sleek χτένισμα, η Σκάρλετ Γιόχανσον μίλησε στους δημοσιογράφους για τον ρόλο της στην ταινία.

Αυτό όμως που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως τα σκουλαρίκια που φόρεσε είναι του Ελληνα σχεδιαστή Nίκου Κούλη.

Το βραχιόλι και τα σκουλαρίκια είναι της νέας του συλλογής, Feelings, και δεν είναι η πρώτη φορά που η Σκάρλετ Γιόχανσον επιλέγει να φορέσει κοσμήματα του Ελληνα σχεδιαστή. 

Δημιουργίες του έχει επιλέξει ξανά για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmy. 

 

Η ηθοποιός είναι γνωστή για τις άλλοτε άκρως αισθητικές κι άλλοτε ροκ εμφανίσεις της και κάθε φορά τραβά όλα τα φλας πάνω της με τις ενδυματολογικές επιλογές της.

H πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και σίγουρα η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σκάρλετ Γιόχανσον έκλεψε την παράσταση.

Το ιδιαίτερο κοστούμι του Tom Ford είναι από την συλλογή του για το καλοκαίρι 2019 και μόνο μια γυναίκα σαν την Σκάρλετ Γιόχανσον θα μπορούσε να το υποστηρίξει. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

ΑP Images
ΑP Images

Υστερα από 22 ταινίες της Marvel Studios το έργο αποτελεί το επικό φινάλε των Εκδικητών και στη μεγάλη οθόνη αναμένεται να ξεσπάσει ένας διαγαλαξιακός χαμός.

Το καστ των ηθοποιών που ενσαρκώνουν τους σούπερ -  ήρωες είναι πραγματικά εντυπωσιακό: Κρις Χέμσγουορθ, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Κρις Έβανς,  Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

apimages
apimages
Apimages
Apimages
apimages
apimages
apimages
apimages