Η Μεγκ Ράιαν στο κόκκινο χαλί, Φωτογραφία: AP images/Richard Shotwell
Η Μεγκ Ράιαν στο κόκκινο χαλί, Φωτογραφία: AP images/Richard Shotwell
RED CARPET

«When Harry met Sally» 30 χρόνια μετά: Η Μεγκ Ράιαν με ανδρόγυνο look στο reunion της ταινίας


Hταν Ιούλιος του 1989 όταν προβλήθηκε η ταινία «When Harry met Sally» με πρωταγωνιστές την Μεγκ Ράιαν και τον Μπίλι Κρίσταλ. 

30 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές και ο σκηνοθέτης της αγαπημένης ταινίας, βρέθηκαν ξανά μαζί στο πλαίσιο εορταστικών εκδηλώσεων για το «TCM Classic Film Festival». 

Η 57χρονη Μεγκ Ράιαν και ο 71χρονος Μπίλι Κρίσταλ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Η Μεγκ Ράιαν έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ με ανδρόγυνο look, φορώντας μάλιστα μαύρη γραβάτα.

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ, η οποία πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της Τζον Μέλενκαμπ, φωτογραφήθηκε μαζί με τον Μπίλι Κρίσταλ και όλα τα φλας έπεσαν επάνω τους. 

Oσο όμορφο είναι ένα σέξι outfit, άλλο τόσο είναι και το ανδρόγυνο στιλ. Ο δυναμισμός που εκπέμπει να είναι το βασικά στοιχείο που κάνουν μια γυναίκα να το υιοθετεί.

Δείτε τις φωτογραφίες της:

Apimages
Apimages

«Είχα χάσει την περιέργεια μου για την υποκριτική. M' ενδιέφεραν πολύ περισσότερο άλλα πράγματα που μπορεί να σου δώσει η ζωή. Ήθελα απλά να ζήσω περισσότερο και η διάστασή μου με το Χόλιγουντ υπήρξε απολύτως αμοιβαία», δήλωσε η Μεγκ Ράιαν σε συνέντευξή της στους New York Times για την απουσία της από το Χόλιγουν τα τελευταία 15 χρόνια. 

apimages
apimages

Η Μεγκ Ράιαν αντί να φορέσει μια μακριά τουαλέτα ή ένα φόρεμα, προτίμησε ένα μαύρο κοστούμι με αρβυλάκια για να δώσει έναν πιο ροκ χαρακτήρα στο look της. 

Apimages
Apimages
apimages
apimages