AP
AP
MEGHAN MARKLE

Το βίντεο που δεν έχουμε ξαναδεί: Η Μέγκαν Μαρκλ εμψυχώνει μαθήτριες στην Ινδία και στέλνει δυνατό μήνυμα


Η Μέγκαν Μαρκλ γεννάει από μέρα σε μέρα.

Μπορεί εδώ και πολλές μέρες να μην την έχουμε δει, ωστόσο, το Παλάτι προετοιμάζεται πυρετωδώς για την άφιξη του μωρού των Σάσεξ.

Όμως, οι φανς έχουν τη δυνατότητα να δουν ντοκουμέντα της Μέγκαν πριν γίνει Δούκισσα.

Συγκεκριμένα, ο φιλανθρωπικός οργανισμός World Vision μοιράστηκε ένα αδημοσίευτο βίντεο με την Μέγκαν Μαρκλ από το ταξίδι της στο Δελχί και τη Βομβάη, στην Ινδία το 2017, ένα χρόνο πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.

Στο βίντεο, η Μέγκαν επισκέπτεται ένα σχολείο που απέκτησε νέες τουαλέτες και προωθεί την σημασία της υγιεινής για τα κορίτσια. 

«Η εγγραφή στο σχολείο αυξήθηκε τρεις φορές από την στιγμή που χτίστηκαν οι τουαλέτες, ώστε τα κορίτσια να έχουν καλές συνθήκες υγιεινής και τουαλέτες όσο είναι στο σχολείο», αναφέρει η Μέγκαν στο βίντεο.

Η Μέγκαν ζωγραφίζει μαζί με τους μαθητές, φυτεύουν λουλούδια ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με γυναίκες που φορούν παραδοσιακά ενδύματα. 

Η Δούκισσα του Σάσεξ είχε μιλήσει και γράψει προηγουμένως για αυτό της το ταξίδι που σκοπό είχε να δει τον στιγματισμό των γυναικών όσον αφορά στην υγιεινή της έμμηνου ρύσης. 

Η εκπαίδευση και η ενδυνάμωση κοριτσιών και γυναικών είναι οι προτεραιότητες της Μέγκαν, όσον αφορά στα βασιλικά της καθήκοντα.