H Indya Morre στα Golden Globe Awards, Φωτογραφία: ΑP images/Jordan Strauss
H Indya Morre στα Golden Globe Awards, Φωτογραφία: ΑP images/Jordan Strauss
TIME 100 GALA

Indya Moore: H αποκαλυπτική εμφάνιση της 24χρονης transgender στο πάρτι του TIME 100 Gala


Το εμβληματικό αμερικανικό περιοδικό Time πρόσφατα δημοσίευσε τη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους που απασχόλησαν τον πλανήτη το 2019.

Η λίστα αυτή, που δημοσιεύεται κάθε χρόνο, περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα από όλα τα φάσματα της ζωής: ηγέτες, πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, ηθοποιούς, μουσικους, σκηνοθέτες και αθλητές.

Η φετινή λίστα περιλαμβάνει 48 γυναίκες, τέσσερις περισσότερες σε σχέση με την περσινή. Αυτό αποτελεί μία σημαντική πρόοδο καθώς το 2004 η λίστα του Time περιείχε μόλις 24 γυναίκες.

Το περιοδικό Time με αφορμή αυτή την λίστα των 100 πραγματοποίησε ένα λαμπερό γκαλά στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης.   

Ανάμεσα στους καλεσμένους, η 24χρονη Indya Moore τράβηξε την προσοχή με την αποκαλυπτική εμφάνισή της φορώντας δημιουργία της σχεδιάστριας Iris Van Herpen.

Η διάσημη transgender ηθοποιός, ακτιβίστρια και μοντέλο φόρεσε ένα διάφανο μακρύ φόρεμα που θύμιζε έργο τέχνης. 

Οπως έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν, η Iris Van Herpen είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και εκκεντρικές σχεδιάστριες μόδας της εποχής μας. 

Apimages
Apimages

H 24χρονη Indya Moore έχει κατά καιρούς τραβήξει την προσοχή του διαδικτύου με τα σχόλιά της στα social media σχετικά με τις transgender γυναίκες. 

Η ανάρτησή της στο twitter: «το πέος μιας transgender γυναίκας είναι βιολογικά θηλυκό πέος» είχε γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά. 

Σύμφωνα με την 24χρονη Moore, το πέος μίας transgender γυναίκας δεν είναι αρσενικό, αλλά θηλυκό αφού το φέρει γυναίκα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Trangender, Transexual, Queer -Το λεξικό του σεξουαλικού προσανατολισμού όπως το εξηγεί ο Θάνος Ασκητής