Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
STYLING MOMENTS

H πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας και η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσαν το ίδιο chic jacket με λίγους μήνες διαφορά -Πώς το συνδύασαν


Μια ικανή fashion editor πρέπει, εκτός των άλλων, να έχει και καλή μνήμη.

Να θυμάται λεπτομέρειες, να «φωτογραφίζει» στο μυαλό της εμφανίσεις, να συγκρατεί πληροφορίες για σχεδιαστές, κομμάτια, brands.

Οταν δύο πρόσωπα που απασχολούν τακτικά τον fashion κόσμο με τις δημόσιες εμφανίσεις τους, φορούν το ίδιο ρούχο, τότε τα πληκτρολόγια των απανταχού fashion editors παίρνουν φωτιά.

H πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, επέλεξε ένα jacket που δεν βλέπουμε για πρώτη φορά. Το συγκεκριμένο σχέδιο είχε φορεθεί και από την Μέγκαν Μαρκλ, σε δημόσια εμφάνιση της, ένα χρόνο πριν.

Η διαφοροποίησή τους έγκειται στο χρώμα. Η πριγκίπισσα Μαίρη στην εμφάνισή της στο Science Fastival της Δανίας, πριν από λίγες ημέρες, επέλεξε ένα jacket με την υπογραφή Scanlan Theodore σε navy blue χρώμα. Το συνδύασε με παντελόνι σε ίσια γραμμή, στην ίδια απόχρωση.

Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image

To ίδιο jacket, στην μπορντό εκδοχή του -συνδυασμένο με μαύρο cigarette παντελόνι- είχε φορέσει και η Μέγκαν Μαρκλ, στην αθλητική διοργάνωση Invictus Games, τον Οκτώβριο του 2018.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται κοινή στιλιστική επιλογή μεταξύ των δύο royals. Η αισθητική τους φαίνεται ότι έχει την ίδια λογική σε αρκετά σημεία.

AP Images
AP Images

Το jacket με την ζώνη στη μέση που επέλεξαν για τις δημόσιες εμφανίσεις τους είναι μια αναμφίβολα μια chic και sophisticated επιλογή.

AP Images
AP Images