sussexroya/ Instagram
sussexroya/ Instagram
08|05|2019 18:12
SHARE
H ANΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

Χάρι & Μέγκαν: Οι πρώτες φωτογραφίες του βασιλικού μωρού στο Instagram


Η 8η Μαΐου του 2019 είναι μια ημέρα θα γραφτεί στη μνήμη τόσο της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας όσο και των απανταχού royal fans που δεν θέλουν να χάνουν στιγμή από την πορεία της μέσα στο χρόνο.

Σήμερα, δύο ημέρες μετά τη γέννησή του, το μωρό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ το κράτησαν στην αγκαλιά τους και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις τρυφερές στιγμές.

Με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, το βασιλικό ζεύγος ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο που του έστειλε μέσω ευχών -οποιασδήποτε μορφής- την αγάπη του.

Η ανάρτηση στο Instagram μέσα σε δευτερόλεπτα κατακλύστηκε από εκατοντάδες like και λόγια αγάπης.

Στις τρεις φωτογραφίες βλέπουμε το ζευγάρι σε διαφορετικές στιγμές -μάλιστα οι δύο από αυτές είναι ασπρόμαυρες. Και οι τρεις καθρεπτίζουν την χαρά και τον ενθουσιασμό που έχει πλημμυρίσει τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ.

«Σήμερα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν την πρώτη τους δημόσια στιγμή ως οικογένεια. Νιώθουν ευγνωμοσύνη για τις θερμές ευχές και την υποστήριξη που έλαβαν από όλους, σε όλο τον κόσμο, αφότου υποδέχτηκαν τον γιο τους, πριν από δύο ημέρες.