Η Ρένια Λουιζίδου, Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
Η Ρένια Λουιζίδου, Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΟΔΟΣ

Ρένια Λουιζίδου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της στο Μέγαρο Μουσικής


Ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσίασε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μια μουσική παράσταση πάνω στον ποιητή Νίκο Καββαδία.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, το Σάββατο 11 Μαΐου και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ρένια Λουιζίδου με τον σύζυγό της, Θάνο Κωνσταντάκη. 

Η αγαπημένη ηθοποιός πραγματοποίησε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της. 

Η χαμογελαστή Ρένια Λουιζίδου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό κρατώντας από το χέρι τον Θάνο Κωνσταντάκη.  

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι πολλά χρόνια και έχουν μαζί έναν γιο. Η γνωριμία της Ρένιας και του Θάνου θα μπορούσε να είναι σκηνή από ρομαντική ταινία, αφού έγινε τυχαία όταν και οι δύο βρίσκονταν για πασχαλινές διακοπές στη Σίφνο και έμεναν σε διπλανά δωμάτια ξενοδοχείου.

«Στον Θάνο αγαπώ τη χαλαρότητα του, την απόλυτη αίσθηση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης που έχει σε εμένα, που φτάνει στο σημείο να με υποστηρίζει ακόμη και όταν παραλογίζομαι και το ότι με αγαπάει γι αυτό που είμαι. Εκεί που διαφέρουμε είναι σίγουρα στο θέμα της οργάνωσης και της τάξης. Όταν, για παράδειγμα, έχουμε δώσει ραντεβού στις 9.00, ο Θάνος μπορεί στις 9 παρά 20 να με ρωτήσει: “Πού είπαμε ότι πρέπει να πάμε;” και να θυμηθεί εκείνη την ώρα να μπει στο μπάνιο. Από την άλλη, είναι τόσο τακτικοί που δεν το περιμένει κανείς. Έχουμε ξεχωριστές ντουλάπες γιατί η δική του μοιάζει με βιτρίνα καταστήματος ενώ εμένα είναι το… Μοναστηράκι!», είχε δηλώσει στο περιοδικό ΟΚ! η ηθοποιός για τον σύζυγό της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ρένια Λουιζίδου-Θάνος Κωνσταντάκης, Φωτογραφία: NDP photo agency
Ρένια Λουιζίδου-Θάνος Κωνσταντάκης, Φωτογραφία: NDP photo agency