Γιώργος Λάνθιμος και Χαβιέ Μπαρδέμ στις Κάννες, Φωτογραφία: AP images
Γιώργος Λάνθιμος και Χαβιέ Μπαρδέμ στις Κάννες, Φωτογραφία: AP images
RED CARPET

Κάννες 2019: Γιώργος Λάνθιμος και Χαβιέ Μπαρδέμ συγκέντρωσαν όλα τα φλας


O Γιώργος Λάνθιμος και ο Χαβιέ Μπαρδέμ έκλεψαν τις εντυπώσεις στο 72ο φεστιβάλ των Καννών. 

Μάλιστα ο Ισπανός ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ και η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Σαρλότ Γκενσμπούρ κήρυξαν την έναρξη του φεστιβάλ των Καννών, το οποίο έχουν κατακλύσει σταρ και μεγάλα ονόματα της έβδομης τέχνης.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Κρουαζέτ υποδέχεται μέχρι τις 25 Μαΐου ηθοποιούς, σκηνοθέτες και celebrities από το χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος γενικότερα. 

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και ο Γιώργος Λάνθιμος περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και ήταν από τις ανδρικές παρουσίες που τράβηξαν την προσοχή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λάνθιμος είναι φέτος στην κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ των Καννών με πρόεδρο τον Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου και υπόλοιπα μέλη τους Ελ Φάνινγκ, Ενκί Μπιλάλ, Ρομπέν Καμπίγιο, Παβέλ Παβλικόφσκι, Αλίτσε Ρορβάκερ και Μεμουνά Ντιάγε.

Φέτος, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών αποτίει φόρο τιμής στην Ανιές Βαρντά που πέθανε στα τέλη Μαρτίου, με επίσημη αφίσα μια εικόνα της δημοφιλούς σκηνοθέτιδας από την πρώτη της ταινία «La Pointe Courte» που κυκλοφόρησε το 1955.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Apimages
Apimages
apimages
apimages
Apimages
Apimages
apimages
apimages
apimages
apimages