Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP
16|05|2019 14:48
SHARE
ΚΑΝΝΕΣ

Η Τίνα Κουνακέι άφησε για λίγο τον Βενσάν Κασέλ και περπάτησε για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί


Αυτό το κορίτσι (ναι είναι μόλις 22 ετών) τα έχει όλα. Ομορφιά, οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματικές προτάσεις που θα ζήλευαν πολλές. 

Πριν από περίπου έναν μήνα η Τίνα Κουνακέι καλωσόρισε στη ζωή την κόρη της Αμαζονία. Η ευτυχισμένη μαμά και σύζυγος του Βενσάν Κασέλ, είναι ένα χαρισματικό πλάσμα με εξωτική ομορφιά. Την Τετάρτη, η νεαρή -μοντέλο και ηθοποιός- περπάτησε για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί. Η 22χρονη που δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «Les Miserables» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κανών. 

Φορώντας ένα μαύρο στράπλες βελούδινο φόρεμα και σατέν ζώνη στη μέση, η νεαρή σύζυγος του Γάλλου ηθοποιού μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων. Είχε προηγηθεί η υπέρκομψη εμφάνιση της Κάρλα Μπρούνι, την ίδια μέρα στην Κρουαζέτ.

Η Τίνα και ο Βενσάν Κασέλ παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή σε δημαρχείο στη νοτιοδυτική Γαλλία, στις 24 Αυγούστου του 2018. 

Η ταινία «Les Miserables» του Γάλλου σκηνοθέτη Λατζ Λι, μοιράζεται κοινά στοιχεία με το κλασικό μυθιστόρημα του Βίκτωρος Ουγκό, είναι ωστόσο τοποθετημένο σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο. Οι κοινωνικές ανισότητες στα προάστια του Πρισιού, η αστυνομική βία και η δυστυχία παραμένουν το βασικό κομμάτι της δομής του φιλμ.