H Ελίζαμπεθ Ολσεν, Φωτογραφία: ΑP images/Jordan Strauss
H Ελίζαμπεθ Ολσεν, Φωτογραφία: ΑP images/Jordan Strauss
ELIZABETH OLSEN

Ελίζαμπεθ Ολσεν: Η μικρότερη αδελφή των διδύμων Μέρι Κέιτ και Άσλεϊ είναι κούκλα


Οι περισσότεροι γνωρίζουν τις δίδυμες αδελφές Ολσεν που έγιναν ευρέως γνωστές μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Full House».

Η Μαίρη-Κέιτ και Ασλεϊ Ολσεν αγαπούν την μόδα και ξέρουν από στιλ. Οι αδερφές Oλσεν δεν ασχολούνται ενεργά με την υποκριτική εδώ και είκοσι χρόνια, η εταιρεία μόδας που διατηρούν δεν φέρει το όνομα τους, ενώ απέχουν ευλαβικά από την πρώτη στιγμή από όλα τα social media.

Ωστόσο, η μικρότερη αδελφή τους, Ελίζαμπεθ Ολσεν, είναι ηθοποιός (συμμετέχει στην ταινία Avengers) και έχει λογαριασμό στο Instagram.

H 30χρονη Ελίζαμπεθ Ολσεν μοιάζει πολύ στις αδελφές της και είναι μια κούκλα. Ομορφο χαμόγελο, πράσινα μάτια και καστανόξανθα μαλλιά.

«Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά το θεωρούσα φρικτό κλισέ. Οπότε ήθελα να αποκτήσω πολλές θεωρητικές γνώσεις και να κάνω σπουδαίες και τρανές θεατρικές σπουδές προκειμένου να το δικαιολογήσω στον εαυτό μου» έχει σημειώσει σε συνέντευξή της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΑP Images
ΑP Images

«Δεν αισθάνομαι όμορφη. Κανείς ποτέ δεν με έκανε να αισθανθώ έτσι ως παιδί. Το μόνο που ήθελα ήταν να με παίρνει ο κόσμος στα σοβαρά και να με εκτιμάει για τους βαθμούς μου ή το μυαλό μου. Κάτι που, για κάποιο λόγο, σήμαινε για μένα να περπατάω αποφασιστικά και να φοράω μονίμως παντελόνια και πουλόβερ» έχει σημειώσει η Ελίζαμπεθ Ολσεν παλιότερα σε συνέντευξή της. 

ΑP Images
ΑP Images
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages
apimages