thesofiakarvela/Instagram
thesofiakarvela/Instagram
18|05|2019 12:09
SHARE
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

«Κακοποιούσα το σώμα μου και το μυαλό μου με εκδίκηση» -Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα


Για ένα δυσάρεστο κομμάτι της ζωής της -που για χρόνια κρατούσε μέσα της χωρίς να το έχει μοιραστεί ποτέ δημόσια-, μίλησε η Σοφία Καρβέλα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Χρειάζεται θάρρος και αυτοαποδοχή για να μπορέσεις να συμφιλιωθείς με επιλογές ζωής που κάποτε σου έκαναν κακό και να τις μοιραστείς με ανθρώπους που δεν σε γνωρίζουν.

Η Σοφία Καρβέλα, μέσω μιας ανάρτησής της μίλησε δημόσια για το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπισε στην δεκαετία των 20s της και με αφορμή την έγκριση νομοσχεδίου που προβλέπει την απαγόρευση των αμβλώσεων σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις μετά την όγδοη εβδομάδα κύησης σε πολιτείες της Αμερικής (όπως Μιζούρι, Αλαμπάμα, Τζόρτζια), εξομολογήθηκε την απόφασή της να προχωρήσει δύο φορές σε άμβλωση στα νεανικά της χρόνια.

Η Σοφία Καρβέλα γράφει: 
 

Χθες τριγυρνούσα στο καινούριο μου κατάστημα και αισθανόμουν όμορφα. Σήμερα το πρωί, ξύπνησα και είδα την ανάρτηση μιας φίλης μου, η οποία μοιράστηκε την αλήθεια της. Τώρα, αισθάνομαι υποχρεωμένη να την μοιραστώ κι εγώ.

Εκανα δύο αμβλώσεις. Στις αρχές των 20s μου, στα βάθη του αλκοολισμού μου. Έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Τον αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Αδυνατούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου εκδικητικά. Το ότι ήμουν αναγκασμένη να περάσω αυτές τις εγκυμοσύνες κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου στη ζωή μου, ήταν το σκληρότερο και σαδιστικότερο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα και για εκείνα τα μωρά. Το να μεγαλώνεις παιδιά δεν είναι μια βόλτα στο πάρκο. Κατέληξα με δύο υπέροχα αγόρια όταν ήμουν έτοιμη να δώσω όλη μου την αγάπη σε αυτά και κάπως ανοιχτή στο να την δεχτώ.

Διαβάστε επίσης: «H άμβλωση που έκανα μου δημιούργησε εφιάλτες» Η Mίλα Γιόβοβιτς μιλάει πρώτη φορά για την πιο οδυνηρή στιγμή της ζωής της»