Eκρηκτική! Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision -Με απαστράπτουσα δημιουργία Vrettos Vrettakos  | 0 bovary.gr
Eκρηκτική! Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision -Με απαστράπτουσα δημιουργία Vrettos Vrettakos | 0 bovary.gr
19|05|2019 00:09
SHARE
EUROVISION 2019

Eκρηκτική! Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision -Με απαστράπτουσα δημιουργία Vrettos Vrettakos


Το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαΐου, ο «τυφώνας» Ελένη Φουρέιρα χτύπησε την σκηνή του τελικού της Eurovision.

Έναν χρόνο μετά την μεγάλη επιτυχία της στον περσινό διαγωνισμό τραγουδιού με το «Fuego» -που έφερε την Κύπρο στην δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης-, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μια εμφάνιση-υπερπαραγωγή στον τελικό που διεξάγεται στο Τελ Αβίβ ερμηνεύοντας το «Dancing Lasha Tumbai» (με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007).

Η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε  τη σκηνή με τους Verka Serduchka , Conchita Wurst και Mans Zelmerlöw. Λίγο μετά οι τραγουδιστές ερμήνευσαν το τραγούδι «Hallelujah». Με αυτό, το Ισραήλ είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό το 1979.

Η custom made δημιουργία που φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα έχει την υπογραφή Vrettos Vrettakos –τον ίδιο σχεδιαστή εμπιστεύτηκε και για την εμφάνισή της στον περσινό διαγωνισμό.

Η διάφανη ολόσωμη φόρμα της με 250.000 κρύσταλλα Swarovski κλέβει τις εντυπώσεις –και δικαίως.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της επί σκηνής: