maggie_tampakaki/ Instagram
maggie_tampakaki/ Instagram
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η ΜasterChef Mάγκυ Ταμπακάκη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί -Με μακριά μαλλιά, σε ένα κλικ από το παρελθόν


Tην γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο απόλυτο hit της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Με τον δυναμισμό, την εμπιστοσύνη τις ικανότητές της και το μεράκι της για την μαγειρική, ξεχώρισε αμέσως. Το MasterChef χάρισε στην Μάγκυ Ταμπακάκη μια μεγάλη ευκαιρία. Να προχωρήσει στο χώρο της γαστρονομίας και μπει στο τηλεοπτικό πεδίο.

Λίγο μετά την συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του ΜasterChef σε ρόλο διαγωνιζόμενου, η Μάγκυ δοκίμασε τις δυνάμεις και σε ρόλο κριτή, στο MasterChef Junior. Και τα κατάφερε.

Με μια φωτογραφία που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μάγκυ Ταμπακάκη μας έδειξε μια πολύ διαφορετική εκδοχή της που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Την Μάγκυ πριν την μεγάλη ευκαιρία του MasterChef, πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τον -4χρονο σήμερα- γιο της, πριν κόψει τα μακριά μαλλιά της.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη που γνωρίσαμε με καρέ μαλλιά (που λίγο μετά έγιναν αγορίστικα), ποζάρει στο φακό με μακριά, ελαφρώς κυματιστά μαλλιά, στο baby shower του γιου της, λίγο πριν έρθει στον κόσμο.

Η Μάγκυ γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε: «4 χρόνια πριν, σαν σήμερα, στο baby shower του μικρού μου. Ποιος να μου το λεγε τότε ότι μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια, θα άλλαζαν τόσα πολλά. Μια ολόκληρη ζωή».

maggie_tampakaki/ Instagram
maggie_tampakaki/ Instagram