H Κλόντια Σίφερ, Φωτογραφία: ΑP images/Frank Augstein
H Κλόντια Σίφερ, Φωτογραφία: ΑP images/Frank Augstein
ΛΟΝΔΙΝΟ

Σπάνια εμφάνιση της Κλόντια Σίφερ με τον σύζυγό της -Στο Λονδίνο με κορμί 30αρας


Είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα του πλανήτη, ενώ πολύ συχνά γίνεται λόγος για την «παγωμένη ομορφιά» της.

Η Κλόντια Σίφερ, ετών 48, παραμένει πανέμορφη, όπως ήταν πριν από 31 χρόνια όταν έκανε τα πρώτα βήματά της στον χώρο του μόντελιγνκ.

Ηταν μια 17χρονη εσωστρεφής και ντροπαλή κόρη δικηγόρου όταν την ανακάλυψαν σε μια ντισκοτέκ και κανείς δεν πίστευε ότι θα κατάφερνε να κάνει καριέρα μοντέλου.

Κι όμως η Κλόντια Σίφερ ξεσήκωσε τον ανδρικό πληθυσμό τη δεκαετία του 1990 με την ομορφιά της και μεσουράνησε στις πασαρέλες. Υπήρξε μια από τις 5 κορυφαίες μαζί με τις Ναόμι Κάμπελ, Σίντυ Κρόφορντ, Ελ Μακφέρσον και Λίντα Εβανγκελίστα.

«Όταν είπα στους φίλους μου ότι θα μετακόμιζα στο Παρίσι για γίνω μοντέλο γέλασαν και μου είπαν: «Αυτό είναι αστείο, δεν πρόκειται ποτέ να επιβιώσεις» επειδή ήμουν τόσο ντροπαλή. Αλλά συνειδητοποίησα ότι όταν φορούσα το μακιγιάζ μου, μεταμορφωνόμουν και δεν ήμουν πια η ντροπαλή Κλόντια από μια μικρή πόλη. Ξαφνικά πίστευα ότι μπορούσα να κάνω εξωφρενικά πράγματα» έχει αποκαλύψει η Κλόντια Σίφερ σε συνέντευξή της.

Το διάσημο μοντέλο έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο Λονδίνο στο πλευρό του συζύγου της, σκηνοθέτη και παραγωγού Μάθιου Βον, φορώντας μια Zuhair Murad τουαλέτα. 

Το ζευγάρι έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας «Rocketman» και ύστερα διασκέδασε στο διάσημο εστιατόριο «Quaglino's» που βρίσκεται στο Mayfair του Λονδίνου. 

Ολα τα φλας άστραψαν όταν εμφανίστηκε η Κλόντια Σίφερ, μητέρα τριών παιδιών. Μάλιστα ο διεθνής Τύπος ανέφερε ότι η Γερμανίδα καλλονή δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από τότε που μεσουρανούσε στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων. 

ΑP Images
ΑP Images

O σύζυγος της Κλόντια Σίφερ, Μάθιου Βον, βοήθησε στην σκηνοθεσία της ταινίας «Rocketman» που αφηγείται τη ζωή του Ελτον Τζον. 

ΑP Images
ΑP Images

Το print στην εντυπωσιακή τουαλέτα της Κλόντια Σίφερ είναι το λεγόμενο «tie dye», δηλαδή τα γνώριμα ξεθωριάσματα που είναι βασικό trend της μόδας αυτό το καλοκαίρι.

Apimages
Apimages