Getty Images-Ideal Image
Getty Images-Ideal Image
22|05|2019 19:26
SHARE
ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΦΛΟΡΑΛ

Η Κέιτ Μίντλετον με φόρεμα που φόρεσε πρώτη 86χρονη, μέλος της βασιλικής οικογένειας έναν χρόνο πριν


Αν και κάθε εμφάνιση της Δούκισσα του Κέιμπριτζ αποτελεί αφορμή για σχολιασμό, αυτή η τελευταία με το Erdem floral φόρεμα, έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Το φόρεμα, που η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε σε ανθοκομική έκθεση, ήταν πανέμορφο.

Με τρουά καρ μανίκια, υπέροχο print σε τόνους μπλε, μοβ και κίτρινους και δαντελωτές λεπτομέρειες, σε πατρόν που αναδεικνύει το royalty της Κέιτ. 

Η Δούκισσα φρόντισε να εντυπωσιάσει και με το χτένισμά της, το οποίο παρέπεμπε στο εμβληματικό χτένισμα της Daenerys από το Game of Thrones ενώ «ησύχασε» το φόρεμα με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με λουλούδια και το αγαπημένο της ρολόι. 

Οι εσπαντρίγιες που επέλεξε (είναι γνωστή η αγάπη της Δούκισσας στα συγκεκριμένα παπούτσια) ήταν Castañer σε γήινους τόνους. 

Το φόρεμα της 37χρονης συζύγου του Γουίλιαμ ωστόσο έχει φορέσει ένα χρόνο νωρίτερα και ένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

 

H Κέιτ Μίντλετον. Φωτογραφία: Getty Images-Ideal Image
H Κέιτ Μίντλετον. Φωτογραφία: Getty Images-Ideal Image

 Το 2018 η Αικατερίνη, Δούκισσα του Κεντ, φόρεσε πρώτη το floral κομμάτι στον γάμο μάλιστα του Χάρι και της Μέγκαν, στις 19 Μαϊου. Το φόρεμα κόστιζε τότε σχεδόν 3.000 ευρώ.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ακριβώς το ίδιο φόρεμα, οι δύο γαλαζοαίματες, το συνδύασαν διαφορετικά. 

Η 86χρονη Αικατερίνη, επέλεξε πιο επίσημα αξεσουάρ, με το μακρύ μαργαριταρένιο κολιέ και το εντυπωσιακό καπέλο να κλέβουν την παράσταση. 

H Δούκισσα του Κεντ, Αικατερίνη. Φωτογραφία: Getty Images-Ideal Image
H Δούκισσα του Κεντ, Αικατερίνη. Φωτογραφία: Getty Images-Ideal Image