H Πάμελα Αντερσον, Φωτογραφία: AP images/Joel C Ryan
H Πάμελα Αντερσον, Φωτογραφία: AP images/Joel C Ryan
ΚΑΝΝΕΣ 2019

AmfAR Gala 2019: H Πάμελα Αντερσον με συνοδό τον 22χρονο γιο της Μπράντον


Η διασημότερη ναυαγοσώστρια στον κόσμο, Πάμελα Αντερσον, είναι στις Κάννες και έδωσε το παρών στο «amfAR Gala».

Φορώντας μια εντυπωσιακή αέρινη μακριά τουαλέτα INGIE Paris, η 51χρονη Πάμελα Αντερσον συνοδεύτηκε από τον 22χρονο γιο της Μπράντον. 

Η εκρηκτική Πάμελα Αντερσον, η οποία έχει αφήσει στο παρελθόν τα σκανδαλώδη look της στο κόκκινο χαλί, βρέθηκε στη λαμπερή εκδήλωση που έγινε στο διάσημο ξενοδοχείο «Hotel du Cap-Eden-Roc» μαζί με τον στιλάτο γιο της.

Ο 22χρονος Μπράντον Τόμας Λι, είναι γιος της Πάμελα Αντερσον και του ροκ σταρ Τόμι Λι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1995 και χώρισε το 1998 και απέκτησε δυο γιους. 

Μαμά και γιος τράβηξαν τα βλέμματα και πόζαραν στους φωτογράφους. 

Από τις φωτογραφίες, η Πάμελα Αντερσον δείχνει να είναι πολύ περήφανη για τον γιο της, ο οποίος ασχολείται με την υποκριτική και ζει στην Καλιφόρνια. 

Από τότε που μετακόμισε η Πάμελα Αντερσον στην Γαλλία, οι δύο γιοι της τής λείπουν ακόμη περισσότερο. 

Apimages
Apimages

«Κάθε κορίτσι θέλει να αισθάνεται σέξι. Θεωρώ τον εαυτό μου ως σοσιαλίστρια φεμινίστρια. Αγαπώ τους άντρες. Δεν μου αρέσει η εξουσία» δήλωσε η Πάμελα Αντερσον σε συνέντευξή της.

«Προσέξτε με ποιον μοιράζεστε τις αδυναμίες σας. Μερικοί άνθρωποι ανυπομονούν για την ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσουν εναντίον σας» έχει συμπληρώσει η ηθοποιός και ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων.

apimages
apimages
Apimages
Apimages
apimages
apimages