Η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα, Φωτογραφία: NDP photo agency
Η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα, Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας: Η ρομαντική φωτογραφία από τον γάμο τους, 5 χρόνια πριν


Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας στις 26 Ιουνίου έχουν επέτειο γάμου. 

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από πέντε χρόνια στο Λος Αντζελες με κουμπάρο τον γνωστό hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο.

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που είχε βγάλει τον ηθοποιό Αποστόλη Τότσικα την ημέρα του γάμου τους. 

«Είμαι πάντα χαρούμενη όταν είναι Ιούνιος» έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας. 

Ο Αποστόλης Τότσικας αγκαλιάζει την Ρούλα Ρέβη, χαμογελούν και οι δύο και έχουν τα μάτια τους κλειστά. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους. 

«Ο έρωτας καθόρισε τη ζωή μου. Οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας ορίζουν μερικές φορές και την πραγματικότητά μας. Η Ρούλα μού άλλαξε όλο μου τον κόσμο προς το καλύτερο. Μου μετακίνησε τον εσωτερικό μου κόσμο και την αντίληψη στα πράγματα. Με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι κι εκείνη στον χώρο και ξέρει πολλά. Είναι πάντα η πυξίδα μου σε οτιδήποτε κι αν κάνω. Είμαστε πολύ δεμένοι» έχει σημειώσει ο Αποστόλης Τότσικας στη BOVARY. 

Δείτε εδώ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am always happy when it’s June #2014 #losangeles @dimitrishair @apostolis_totsikas_official #marriage#loveofmylife#bestpersoninuniverse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi) στις 9 Ιούν, 2019 στις 7:21 πμ PDT

Διαβάστε επίσης: Αποστόλης Τότσικας: «Δίνω σημασία στη σιωπή, όχι μόνο στον λόγο»