NDP Photo Agency
NDP Photo Agency
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ

Δημήτρης Σκουλός: Το τρυφερό κλικ του ταλαντούχου φωτογράφου με την πανέμορφη σύζυγό του, Τζέλα


Οταν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου το αφιερώνεις στην φωτογραφική καταγραφή της ομορφιάς και των στιγμών της σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν σου δημιουργείται εύκολα η ανάγκη να επιδείξεις προσωπικές φωτογραφικές σου στιγμές.

Ενας ταλαντούχος και έμπειρος φωτογράφος τον οποίο εμπιστεύονται σημαντικές προσωπικότητες, λαμπερά πρόσωπα, μεγάλοι οίκοι και επιτυχημένα έντυπα, έγινε την περασμένη σεζόν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό: μιλάμε για τον κριτή του GNTM, Δημήτρη Σκουλό.

Ο Δήμητρης Σκουλός δεν συνηθίζει να μοιράζεται στιγμές από την οικογενειακή του ζωή μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιουνίου, οι ακόλουθοί του στο Instagram εξεπλάγησαν όταν είδαν εκείνον και την όμορφη σύζυγό του να ποζάρουν στον φακό για έναν πολύ ευχάριστο λόγο.

Το ζευγάρι γιορτάζει 11 χρόνια συζυγικής ζωής: με μια φωτογραφία στο Instagram ο Δημήτρης Σκουλός μάς έδειξε έναν από τους λόγους που τον κάνουν συνεχώς να χαμογελά. Την Τζέλα.

«Αυτή η γυναίκα έκανε ένα μεγάλο λάθος πριν 11 χρόνια και με παντρεύτηκε» έγραψε χαρακτηριστικά και οι followers τους κατέκλυσαν τον λογαριασμό του με δεκάδες ευχές.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This Lady made a huge mistake 11 years before and married me. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη skoulos (@skoulos) στις 14 Ιούν, 2019 στις 11:44 πμ PDT

 

Μια εικόνα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις, αλλά και με πολλά συναισθήματα.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Σκουλός: 10 διάσημες γυναίκες που πόζαραν στον φακό του ταλαντούχου κριτή του GNTM