AP
AP
CHIC ROYALS

Τρεις κομψές γαλαζοαίματες μαζί: Κέιτ, Λετίθια και Μάξιμα έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Τάγμα του Garter


Χθες πραγματοποιήθηκε η τελετή του Τάγματος του Garter στη Μεγάλη Βρετανία, όπως κάθε χρόνο, με την παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πρόκειται για μια παράδοση 700 χρόνων, όπου παραβρίσκονται Άρχοντες από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και λαμβάνει χώρα στο Κάστρο των Γουίνδσορ.

Όλη η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ήταν εκεί και δεν ήταν μόνη της.

Καλεσμένοι τους ήταν το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας αλλά και της Ολλανδίας.

Και μπορεί οι άνδρες (αλλά και η βασίλισσα και η πριγκίπισσα Άννα) να φορούσαν τους μπλε μανδύες με το φτερωτό καπέλο, οι γαλαζοαίματες όμως ήταν αυτές που έκλεψαν την παράσταση.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις σικ royal τράβηξαν όλα τα φώτα πάνω τους.

AP
AP

Η βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια, η βασίλισσα της Ολλανδίας Μάξιμα και φυσικά η Κέιτ Μίντλετον ήταν οι πιο καλοντυμένες του event.

Γνωστές για το απαράμιλλο στιλ και την κομψότητά τους, οι τρεις γαλαζοαίματες δεν απογοήτευσαν τους φαν τους. 

AP
AP

Η Δούκισσα το Κέιμπριτζ επέλεξε ένα λευκό Catherine Walker coat dress με μαύρες λεπτομέρειες και μαύρο καπέλο Lock & Co.

Η πάντα elegant Λετίθια ήταν πολύ κοντά της στιλιστικά, επιλέγοντας ένα λευκό πουά φόρεμα της Ισπανικής μάρκας Cherubina των 280 ευρώ και μαύρο καπέλο.

AP
AP

Από την άλλη, η Μάξιμα έκανε την διαφορά με ροζ Claes Iversen cape dress και ασορτί καπέλο.

AP
AP

Μαζί τους ήταν η Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης, που επέλεξε ένα ροζ Anna Valentine φόρεμα, και η Σοφία, Κόμισα του Γουέσεξ, με ένα λευκό-πορτοκαλί φόρεμα Suzannah και Jane Taylor καπέλο.

AP
AP