Μπράντλεϊ Κούπερ-Ιρίνα Σάικ: Τι ήταν αυτό που τους έκανε τόσο δυστυχισμένους και τους οδήγησε τελικά στον χωρισμό | 0 bovary.gr
Μπράντλεϊ Κούπερ-Ιρίνα Σάικ: Τι ήταν αυτό που τους έκανε τόσο δυστυχισμένους και τους οδήγησε τελικά στον χωρισμό | 0 bovary.gr
ΑΙΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣΜΟΥ

Μπράντλεϊ Κούπερ-Ιρίνα Σάικ: Τι ήταν αυτό που τους έκανε τόσο δυστυχισμένους και τους οδήγησε τελικά στον χωρισμό


Ο 44χρονος Μπράνλεϊ Κούπερ και η 33χρονη Ιρίνα Σάικ χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης απέκτησε μαζί με το γνωστό μοντέλο από την Ρωσία μία κόρη και έκαναν προσπάθειες τον τελευταίο καιρό «για το καλό της» να μην χωρίσουν.

Τελικά δεν τα κατάφεραν. Φαινόταν εδώ και καιρό και έγινε, λένε πηγές από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Και οι δύο ήταν πολύ δυστυχισμένοι για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά έμειναν μαζί για χάρη της δίχρονης κόρης τους. Προσπαθούσαν να βρουν λύση για το καλό της κόρης τους, αναφέρει ο διεθνής Τύπος (Page Six, E!, and Us Weekly).

Απ΄ ότι φαίνεται η Ιρίνα Σάικ ήθελε πολλά περισσότερα από τον Κούπερ και έχει κουραστεί να περιμένει. Ηθελε, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές να επισημοποιήσουν την σχέση τους. 

«Η Ιρίνα Σάικ είχε μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες για το μέλλον τους και αισθάνθηκε ότι μόλις γεννηθεί το μωρό θα βρουν το χρόνο να παντρευτούν, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ», ανέφερε πηγή στο Page Six.

«Ήθελε περισσότερα από τον Μπράντλεϊ με κάθε τρόπο, αλλά ήταν δυστυχισμένη και ένιωθε ότι ο ηθοποιός περνούσε πάρα πολύ χρόνο με τη δουλειά του».

Η Ιρίνα Σάικ ήταν αυτή που αποφάσισε να τερματίσει την σχέση τους: «Πρόσφατα η Ιρίνα αποφάσισε ότι φτάνει, ως εδώ», ανέφερε η πηγή.

ΑP Images
ΑP Images

Η σχέση του ζευγαριού εντάθηκε, πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή, κατά την περίοδο της παραγωγής της ταινίας «A Star Is Born». 

Οσο περνούσε ο καιρός τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Η σχέση πήγαινε με μαθηματική ακρίβεια προς τον χωρισμό. 

Το ζευγάρι περίμενε να ανακοινώσει τον χωρισμό του μόλις η επιτυχία της ταινίας θα είχε κοπάσει. 

ΑP Images
ΑP Images

Η αρχή του τέλους ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Ολο αυτό το διάστημα το ζευγάρι είχε οn - off στη σχέση του.

 

Διαβάστε επίσης: Ιρίνα Σάικ: Η πρώτη εμφάνιση στην πασαρέλα μετά τον χωρισμό της από τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν το πιο stylish ζευγάρι στα BAFTA -Με κομψό matching κοστούμι