H influencer Malin Nunez, Φωτογραφία: instagram/malinbjork
H influencer Malin Nunez, Φωτογραφία: instagram/malinbjork
MALIN NUNEZ

Influencer έβγαλε τα εμφυτεύματα από το στήθος της και νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ -Το πριν και το μετά


Μετά από δύο εγκυμοσύνες και την αφαίρεση των εμφυτευμάτων από το στήθος της, η εμφάνιση της influencer Malin Nunez άλλαξε πολύ. 

Το πιο σημαντικό όμως απ' όλα, είναι ότι πλέον νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Malin Nunez δηλώνει περήφανη για το σώμα της, ακόμα κι αν έχει χαλαρώσει πολύ από τις δύο εγκυμοσύνες της. 

Η Malin Nunez είναι personal trainer με μεγάλη απήχηση στο Instagram. Μέχρι πρότινος, ανέβαζε φωτογραφίες με γυναίκες που κατάφεραν να αδυνατίσουν με τη βοήθεια της γυμναστικής και της σωστής διατροφής.

Κάποια στιγμή όμως αποφάσισε να μοιραστεί κάτι προσωπικό της: την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της καθώς έβγαλε τα εμφυτεύματα που είχε βάλει στο στήθος της.

Η μητέρα δύο αγοριών, αποφάσισε να βγάλει από το σώμα της ό,τι ψεύτικο είχε. Ψεύτικα νύχια, extensions στα μαλλιά, τη σιλικόνη από το στήθος της.  

Σήμερα, νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, παρόλο που «το στήθος της έχει κρεμάσει», όπως η ίδια σημειώνει. 

Δείτε εδώ:

 

 

Και απ΄ ότι φαίνεται η αυξητική του στήθους περνάει μια κρίση τον τελευταίο καιρό. 

Το πολυπόθητο στητό, μα ψεύτικο, στήθος δεν είναι πλέον το ζητούμενο για τις περισσότερες γυναίκες αφού σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών της Βρετανίας, οι επεμβάσεις για μια τέτοια επέμβαση παρουσίασαν μείωση κατά 20% το περασμένο έτος.

Πολλές είναι οι γυναίκες που ξόδεψαν πολλά χρήματα για να αυξήσουν το στήθος τους όμως στη συνέχεια το μετάνιωσαν πικρά και αποφάσισαν να βγάλουν τα εμφυτεύματα στήθους. 

Μία από αυτές είναι και η influencer Malin Nunez. 

Ο λόγος που αποφάσισε να βγάλει τη σιλικόνη από το στήθος της είναι γιατί άρχισε να φοβάται ότι τα εμφυτεύματα θα μπορούσαν να βλάψουν την υγεία της. 

Ο τρόπος σκέψης της άλλαξε από τότε που γέννησε και το δεύτερο παιδί της και οι φόβοι της για καρκίνο μεγάλωσαν, όπως η ίδια σημειώνει στο αμερικανικό περιοδικό People. 

Αρκετές είναι οι γυναίκες που ανησυχούν ότι τα εμφυτεύματα μπορεί να προκαλέσουν την ανάπτυξη καρκίνου του μαστού, λένει οι ειδικοί. 

Πάντως η Malin Nunez αποφάσισε να τα βγάλει καθώς παρουσίασε μια φλεγμονή στο στήθος της και τρόμαξε αρκετά. 

Αυτή είναι μια παλιά φωτογραφία της: